Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk amikor este fürdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk amikor este fürdeni vagytok a kádban vagy zuhanyzóban és elkezdtek tisztálkodni milyen hamar lesz merevedésetek?

Figyelt kérdés

Ugy gondolom hogy egyből ahogy elkezditek mosni a farkatokat vagy direkt ugy csináljátok hogy felálljon közbe, esetleg ki is rázzátok..

Én is fiú vagyok és csak kiváncsi hogy más hogy csinálja. Mármint hogy zajlik a fürdés

2022. márc. 15. 21:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Feláll az anélkül is hogy hozzá kellene érni. :D
2022. márc. 15. 21:34
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Akkor amikor a fenekemet mosom
2022. márc. 15. 21:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor szoktam direkt gyurmolászni szappan is kézzel, míg feláll, csak úgy mert jól esik. Kiverni ritkán szoktam kádban.
2022. márc. 15. 21:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Én néha addig "mosom" meg huzkodom amig nincs visszaut és hagyom h elélvezzek. De nem mindig mer elég rizikos fürdőbe csinálni
2022. márc. 15. 22:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tinikoromban majd' mindig kivertem fürdés közben (mert máskor ugyebár nem tudtam), felnőttként inkább tusolni járok a fürdőbe mint recskázni 😂
2022. márc. 15. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Tizenévesen párszor én is engedtem a kísértésnek, és mikor tusolás közben felállt, akkor végigcsináltam, és a kezembe élveztem. Jó ragacsos is lettem tőle, de mikor lemostam, az volt a baj, hogy utána lassabban folyt le tőle a víz, ezért nem csináltam gyakran. Tény, hogy jól esett, de nem volt mindegy, mikor csinálom - inkább akkor a szobámban, és több réteg papírzsepibe, vagy gumióvszerbe.
2022. márc. 16. 01:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem,amikor levetkőzök,már akkor elkezd merevedni és általában végig áll fürdés,tusolás közben. Többnyire ki is elégítem magam ilyenkor,pár húzás és jön is.
2022. márc. 16. 08:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Nyilvános zuhanyzoba is ilyen hamar feláll? Nem ciki nagyon?
2022. márc. 16. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ott is.Szándékosan nem mutogatom,de ha mégis meglátják,nem a világ vége.
2022. márc. 16. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Általában zuhanyzás végén szoktam kicsit ujjazni magam,szóval elég hamar feláll
2022. márc. 16. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!