Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk amikor este fürdeni vagytok a kádban vagy zuhanyzóban és elkezdtek tisztálkodni milyen hamar lesz merevedésetek?
Figyelt kérdés
Ugy gondolom hogy egyből ahogy elkezditek mosni a farkatokat vagy direkt ugy csináljátok hogy felálljon közbe, esetleg ki is rázzátok..
Én is fiú vagyok és csak kiváncsi hogy más hogy csinálja. Mármint hogy zajlik a fürdés
2022. márc. 15. 21:33
11/16 anonim válasza:
Már vetkőzésnél fel áll. Legtöbbször, ha nem sietek kí is verem. Nyilvános zuhanyzóban még előbb áll. Hamar lefoglal, hogy mi van ha be jön valaki. És még tetszik is.
12/16 A kérdező kommentje:
Néha nekem is feláll amikor vetközök és nem is mulik el amig ki nem rázom!
2022. márc. 16. 19:09
13/16 anonim válasza:
Zuhanyzás közben mindig áll,ahogy mosom még jobban felizgulok,néha ki is verem közben.
14/16 anonim válasza:
Amikor zuhanyzok kb. Mindig kiverem
15/16 anonim válasza:
Már attól feláll, hogy leveszem az alsónadrágot és tudom, hogy meg fogom mosni. Fogalmam sincs mások hogy képesek lankadtan tartani. Valószínűleg velem lehet valami, hogy a meztelenségtől merevedésem lesz.
16/16 A kérdező kommentje:
Sok fiunak feláll amikor meztelenre vetkőzik #15 Nem tehetsz rolla. Mikor 13-14 voltam nekem is állandoan felállt. Zuhanyozás előtt is sokszor. Zuhanyozás közbe mindig. Csak akkor állt le a kiráztam közbe. De volt hogy utánna is kellett alvás előtt még 1x mer megint állt..😏
2022. máj. 28. 16:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!