Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szoktál direkt bepisilni? Eng...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál direkt bepisilni? Engem mostanában elkezdett izgatni és olvastam már hogy sokan csinálják?

Figyelt kérdés

Hol, hogyan és miben szereted?

Van kedved beszélgetni róla?

2022. máj. 18. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam, igen.

Gyerekkoromban nagyon sokáig voltam bepisilős. Ez eleinte nyűg volt, kellemetlen élmény volt számomra. Aztán nem tudm hogy, nem értek a pszichológiájához, de nagyjából kamasz korombenrájöttem, hgy szeretem ezt az érzést, tulajdonképpen nem is rossz dolog bepisilni. Így van hogy direkt tartogatom, bepisilek a mai napig.

"Hol, hogyan és miben szereted?"

Nem szoktam erre így direkt rákészülni. Ha nagyon kell, spontán jön az ötlet. Van hoyg annyira kell, hogy egy kicsit magától meg is indul. És ha tudom, hoyg kicsi rá az esély, hogy ismerősökkel összefutok, akkor úgy vagyok vele, hoyg nem kűzdök tovább, szabad utat engedek a dolognak. Akár utcán, nyilvános helyen is. Nyilván azért megpróbálom nem túl látványosan intézni. Ebből a szempontból szeretem, mikor korán sötétedik...

Miben szeretem? Erre sem szoktam általban rákészülni. Sima utcai ruhában szoktam lenni. Náha, ha előre tudom, hoyg ez lesz, akkor veszek fel felnőttpelenkát. Alyankor böntetlenül teljesen el tudom magam engedni akár amberek között, tömegben is. A melegséget a lábam között olyankor csak én érzem, nekik fogalmuk sincs, hogy éppen mi történik velem. :) Ezt is szeretem. Meg azért is jó, mert kevesebbet kell utána mosni, takartani, nem lesz pisiszagú a kedvenc farmerem. Volt már, hoyg kicsit meg is szikkadt, mire hazaértem. És úgy bevette magát a pisiszag a vastagabb hagyományos farmeranyagba, hogy mosás után is érezni lehetett.

Nem tudom mit írjak még erről... Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

2024. aug. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!