Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő akinek biszex a férje?
Van egy kolleganőm, akinek bi a férje,de későn jött rá.
Harmincas férfi és hatvanas kövér férfivel dugatja magát.Most válnak, a nő pedig szinte élőhalott lett.
Biszex férfiként vagyok együtt a barátnőmmel és tudja, hogy biszex vagyok, de ennyi. Nem vagyok közben mással, mert a barátnőmet szeretem és vele szeretnék lenni. Ez szerintem az adott személy hozzáállásától függ, mármint hogy hogyan viszonyul a párkapcsolathoz, monogámiához.
Hetero férfiak elég nagy számban csalják meg a barátnőiket csak kizárólag lányokkal. Szerintem az hogy valakinek feláll nőre és férfira is, nem feltétlen függ össze a hűséggel.
Ha valakinek engedik, hogy mással legyen közben, az meg már egy nyitott kapcsolat, ami elég sok problémát generálhat és generál is ugyanúgy a teljesen hetero felekből álló kapcsolatokban.
Persze ott van az érv, hogy de hát hiányzik az hogy férfivel szexeljen, mert az más. De ugyanezt rá lehet húzni arra is, hogy egy nagyobb mellű, más testalkatú stb nővel jobb lenne.
A lényeg, hogy szerintem kifejezetten egyén függő, hogy kinek mi és hogyan működik. Az is biztos egy összetevő, hogy ki melyik nemhez vonzódik inkább, vagy mindegyikhez ugyanannyira, melyik nemmel élvezi jobban a szexet, és milyen szerepben stb.
Ettől függetlenül szerintem a megcsalás az megcsalás, és a biszexség nem mentség arra, ha valaki félredug, de közben a biszexséget nem a indikátornak, vagy a megcsalást kiváltó oknak tekintem, mert hetero emberek is ugyanúgy kikacsingatnak a kapcsolataikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!