Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srác biszex sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srác biszex sráccal?

Figyelt kérdés

Egy biszex srácnak normál esetben van esélye kapcsolatot kialakitani biszex sráccal? Vagy inkább a melegek vevőbbek kapcsolatra?

Magamból kiindulva nehezen tudnék elképzelni kapcsolatot sráccal, legalábbis érzelmes, összebújós kapcsolatot nem.

Más is igy van ezzel?

Kort irjatok légyszi.

24f

2022. máj. 15. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én srácokkal inkább csak kalandoznék. Tartós kapcsolatot csak lányokkal tudok kialakítani. De ez alapján nem lehet általánosítani.,

33/f

2022. máj. 15. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem simàn
2022. máj. 15. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, én részemről simán el tudnék képzelni párkapcsolatot sráccal, sőt vágyom is erre

28/f

Kérdező, ha gondolod írj

2022. máj. 15. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon tudnám elképzelni, szívesen összejárogatnék, meg akár közös programokat is csínálnék, de a kapcsolat nem menne. 31F
2022. máj. 15. 18:33
 5/10 sandrisbp ***** válasza:
100%
4-es, ha valakivel rendszeresen összejársz, programoztok is néha együtt és valamifajta szex is van köztetek rendszeresen, az szerintem már egyfajta kapcsolat, nem??? Szerinted nem az?
2022. máj. 15. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy barátommal el tudtam képzelni, hogy akár együtt is éljünk, de mindegyikőnk nős, családos volt. Más pasikkal csak szex.
2022. máj. 16. 07:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen régen én is sokat gondolkodtam, de arra jutottam, hogy valószínűleg igen.
2022. máj. 16. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Osztom a 4es valaszat.

Van is ilyen kollegam, baratom.

15 evvel fiatalabb es full twink srac.

40/f

2022. máj. 17. 06:06
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
En 28 vagyok, bi. Voltam mar kapcsolatban sraccal es nagyon jo volt. Az h vki nem tud elkepzelni romantikus dolgot a sajat nemevel az szerintem azert van mert meg nem fogadta el teljesen a sajat identitasat.
2022. máj. 17. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4-es, így állok hozzá én is.

Volt egy ilyen haverom, közel négy évig. Közös programok,stb, sok beszélgetés.Mindketten nagyon jól éreztük magunkat benne, de egy költözés miatt véget ért.

Na,azóta sem tudok senkivel megismerkedni,aki komolyan is venné és nem egy alkalmat keres.És akivel értelmesen,emberi módon lehetne egy baráti kapcsolatot kialakítani.

Még itt a nagy, szuper Budapesten sem sikerül :(

2022. máj. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!