Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srác biszex sráccal?
Egy biszex srácnak normál esetben van esélye kapcsolatot kialakitani biszex sráccal? Vagy inkább a melegek vevőbbek kapcsolatra?
Magamból kiindulva nehezen tudnék elképzelni kapcsolatot sráccal, legalábbis érzelmes, összebújós kapcsolatot nem.
Más is igy van ezzel?
Kort irjatok légyszi.
24f
Én srácokkal inkább csak kalandoznék. Tartós kapcsolatot csak lányokkal tudok kialakítani. De ez alapján nem lehet általánosítani.,
33/f
Hát nézd, én részemről simán el tudnék képzelni párkapcsolatot sráccal, sőt vágyom is erre
28/f
Kérdező, ha gondolod írj
Osztom a 4es valaszat.
Van is ilyen kollegam, baratom.
15 evvel fiatalabb es full twink srac.
40/f
Ahogy a 4-es, így állok hozzá én is.
Volt egy ilyen haverom, közel négy évig. Közös programok,stb, sok beszélgetés.Mindketten nagyon jól éreztük magunkat benne, de egy költözés miatt véget ért.
Na,azóta sem tudok senkivel megismerkedni,aki komolyan is venné és nem egy alkalmat keres.És akivel értelmesen,emberi módon lehetne egy baráti kapcsolatot kialakítani.
Még itt a nagy, szuper Budapesten sem sikerül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!