Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Heteró kapcsolat de biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró kapcsolat de biszex hajlam? 25F

Figyelt kérdés

Erkölcsileg undoritó számomra az ami hetek hónapok óta a fejemben jár, hogy bármennyire is szeretem a páromat, akkor is együtt akarok lenni 1-2 estére egy sráccal. Természetesen csak a testiség vonz zéró érzelemmel.

Voltam már előtte sráccal, tudom milyen és hogy mit szeretek de kapcsolat szinten sosem érdekeltek. Most viszont folyamatosan belegondolok hogy nem akarom megcsalni, de szükségem lenne a vágyaim kiélésére.

Más aki hasonló problémákkal küzd, annak mi volt erre a megoldása? Ha esetleg mégis megcsalnám egy sráccal, azzal eltudnék magamban számolni? Tudnám úgy érezni mintha nem is "megcsaltam" volna (mivel nem csajjal történt) vagy teljesen mindegy?

Illetve ha ezt tényleg megtenném, mondhatnám ezután is szeretem őt vagy csak üres szavak lennének mivel ilyenre képes voltam?

2022. máj. 15. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Alapvetően a nőkhöz vonzódom, de nagyon enyhe biszex is vagyok.

Több házasság, és nagyon sok kaland van a hátam mögött, szeretem a testiséget :)

Pár éve teljesen hűségesen élek a feleségemmel, és megvallom emiatt nagyon hiányzik a változatosság, s főképp valami kaland féleség.

Emiatt gondoltam arra, ha találnék olyan férfi partnert, akinek elég lenne, ha a kezemmel kielégítem őt, akkor ez kvázi a hűségesség határán mozogna, és bőségesen megadná nekem a kalandot is, és bónusz képp, a partnerem is hozzájutna egy jó kis élvezetes élményhez, a végén egy nagyot élvezve :)

A munkám okán folyamatosan járom az országot, így tudok utazni, és számomra kocsiban is megfelelő a találkozó.

Én 174 magas, 72 kiló és 59 éves vagyok. Verseny sportolok így az alkatom a koromhoz képest jó, a megjelenésem sportos.

2022. máj. 15. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd tudja, hogy biszex vagy? Mert szerintem megoszthatná ezt vele. Lehet nyitott lenne rá. Nem tudhatod mi jár a fejében. Nekem volt biszex barátom és azt mondtam neki azt csinál férfiakkal amit akar. Mondjuk én is bi vagyok

L

2022. máj. 15. 11:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Barátnőm nem tudja hogy biszex vagyok, amikor pedig a kapcsolatunk elején elő jött témának a más szexuális beállitottság, akkor azt mondta őt nem zavarja ha valaki biszex, csak épp én ne vonzódjak máshoz csak hozzá.

Ezért is nem mertem neki elmondani és úgy voltam vele nem is szükséges, csak mégis más vágyaim is vannak

2022. máj. 15. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
hat én is voltam igy,,nehéz...de én megtettem,,mert ugy voltam vele egyszer élek és nem akarok ugy élni ,hogy folyamatosan vágyakozom...ezt lelkiekben le kell rendezni..és boldogabb is lettem töle..
2022. máj. 15. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Marad a titokban szex sajna…
2022. máj. 30. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!