Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy biszex lány az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex lány az első "hetero" kapcsolatában többet vár el orális téren?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a barátnőmnek 3 barátnője volt előttem, és félek hogy nagyon nagyok lesznek az igényei a nyalás terén, és pontosan tudni fogja mit akar. Valamint valami más amire ilyen téren figyelni kell szerintetek? Nem merek olyanokra rákérdezni hogy pontosan milyen volt a szex, hogy volt-e segédeszköz, vagy "szűz". Mit gondoltok?

2021. febr. 1. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyald túl,csak csináld. Észre fogod venni ha jó neki vagy sem. Utána Megkérdezheted milyen volt, min változtass stb. Össze szokás kérdése.
2021. febr. 1. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

A lányok tényleg ügyesebben nyalnak, de a fiúk is tudnak, tudnának azok lenni, ha figyelnek a lányra. Neked a hozzáállásod már jobb mint a legtöbb fiúnak. Figyeld a reakcióját és kérdezd meg hogy jó volt-e, és ha nem akkor hogy lenne jobb és belejössz majd.

Ha három barátnője volt, és sokáig volt velük együtt, akkor szerintem használtak már segédeszközt. De ezt egész nyugodtan megkérdezheted szerintem.

Mióta vagytok együtt? Kommunikáljatok, az nagyon fontos.

2021. febr. 1. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Még csak egy hónapja, és a szex még csak kilátásban van.
2021. febr. 1. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció?
2021. febr. 1. 12:17
 5/7 exronin ***** válasza:
Egy hónapja és még nem volt semmi? Szűz a lány és a barátnői kamuk voltak.
2021. febr. 2. 07:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért lennének kamuk? Még csak lánnyal volt, picit fél a férfivel való együttlétről, és valakinek bizalom kell a szexhez. Én megértem
2021. febr. 2. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj a többi barátnő lenni vagy velük versenyezni. Te azt tudod adni, amit. És nem gondolom, hogy az kevés lenne.
2021. febr. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!