Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt a legtöbb nő, hogy neki nem számít a méret, amikor azt is mondják hogy egy kapcsolatában nem elég az orál + ujjazás?
Nem akarok a szájukba semmit.
Elfogadom a véleményüket, nem akarom rájuk erőltetni, hogy márpedig nekik nem elég a kis méret...
Nem vagyok komplexusos.
Csak szimplán nem értem.
A “nem számít a méret” kategóriában benne van a a 7-8 cm is nem?
Az én középsőujjam pl. 10cm és a mutató ujjammal együtt vastagabb is mint általában egy 7-8 centis pénisz.
És ez csak én vagyok.
Van akinek nagyobb keze van, tehát egy 11-12 centis pénisszel is felveheti a versenyt.
Vagyis ha valakinek nem elég az ujjazás és a nyalás, akkor neki valószínűleg egy ennyire kicsi pénisz sem lenne az, nem?
Vagyis azért valamennyire számít neki a méret...
Vagy kifejtené valaki, hogy ez hogy is van?
Mert pénisz méretes kérdéseknél a nagyon nagy többség azt írja, hogy a méret az mindegy, de olyan kérdéseknél ahol meg az a téma, hogy elég e az orál és az ujjazás, a nagyon nagy többség azt írja hogy aktus muszáj.
a nem számít a méret egy olyan kifejezés akiket még nem kurtak meg vagy pedig nincs elég tapasztalata mert a nem számít méret az a 14-16cm közötti méretet jelenti azaz egy átlagos pénisz méretét...
azaz nincs benne 12-13 vagy pedig 17-19 igaz 1-2 centi különbség de pont annyi hogy a szex nagyon jó legyen vagy pedig nagyon unalmas...
amugy nem tom az ilyen 5 centis ázsiaiaknál hogyan tudnak a nők elmenni...?!
“ Ne keverd már össze a kér dolgot hisz egy ujj és egy fax között zongorázni lehet a különbséget. ”
Mondjuk, az nem olyan biztos.
És ha nem számít a méret...
Akkor elvileg ez nem is baj.
“ Ha azt hiszed a méret nem számít akkor mi a kérdés? “
Nem én hiszem. Sőt biztos van akinek számít...
De kb. százból kilencven nő azt mondja, hogy nem számít.
Itt is nagyon magas százalékban ezt írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!