Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen egy lanyert jutok a pokolra… Valaki tud ehhez barmit hozzaszolni?
20/l
Sok baratom volt mar es fiuval is kepzelem el a jovomet. Bulikban mindig is fiukkal kavartam es mindig oket kerestem.
Viszont kb 4 eve megismertem egy lanyt aki 3 evvel fiatalabb. Elso talalkozas az egyik legjobb baratnom szulinapjan tortent, ahol egyaltalan nem foglalkoztam vele. Ra 1 evre ennek a baratnomnek egy foci meccsere mentunk ki es ott volt ez a lany is. Meccs utan odajott beszelgetni es lattam hogy le sem birja venni a szemet rolam, es kereste a szemkontaktust. Ezutan a dolog utan sem foglalkoztam vele. Majd egy buliban talalkoztunk szinten egy jo ido utan, ahol vicceskedtunk es mikor ment haza akkor irt nekem, es oda mentem atolelni ( nagyon jo erzes volt). Aztan neha elkezdtunk irni egymasnak ,majd ez rendszeres beszelgetesse alakult. Par nap utan elmondta nekem hogy a lanyokhoz vonzodik. Ezutan buliban szinten talalkoztunk, ahol szinte ignoralt, de nagy nehezen koszont. Mikor indultam haza akkor odamentem elkoszonni es szinte konyorgott hogy maradjak. Kezemet fogta, olelgetett es ki is kisert es nagyon megerintett ez. Mivel a baratnoim cuccai nalam maradtak, igy vissza kellett mennem es akkor is megboktem. Egybol orult hogy maradok es mondta hogy igyunk. Nem tudtam maradni, megint ki jott velem es mondta hogy nagyon nem orul hogy elmegyek es ha maradnek akkor innank es velem lenne. Muszaj volt jonnom igy hat eljottem. Utanna beszeltunk meg nagyon sokaig, nagyon hianyzott, de tanulas miatt nem tudtunk talalkozni. A beszelgetes sajnos abba maradt ami miatt azota is nagyon nagyon rosszul vagyok es sirni tudnek. Bulikban egymasra koszonunk, irunk egymasnak szulinapra es ennyi…
Egyszeruen nem tudom mi ez az egesz es hogy mit csinaljak… masfel eve nem beszelunk es azota ez engem fel emeszt.. Egyszer reszegen irtam neki hogy nagyon hianyzik, es mondta hogy en is neki, de megint abba maradt a dolog.
Volt azota par baratom, de mindig ez a lany van a fejemben.
Hatarozottan nem vonzodok a lanyokhoz, viszont ehhez az egyhez nagyon nagyon, de annyira hogy meg az almaimban is megjelenik:((
En elsosorban velemenyt kernek vagy beszelgetni szeretnek valakivel errol, mert senki nemtudja ezt a kornyezetemben. Ez is nagy segitseg volt, hogy kiadhattam magambol.
Koszonom, hogy itt vagytok akik elolvastak. Puszii
Nem lehet hogy tenyleg csak maga a tarsasaga hianyzik? Vagy szerelmesnek erzed magad? Mert az is lehet, hogy "csak" a lelki tarsad.
De amugy ha nagyon bant az, hogy nem beszeltek: egyszer elunk, irj ra hogy "szia, nem lenne kedved talalkozni?" Hidd el, szerintem orulne is neki ha felvetned neki, meg igazabol a legrosszabb ami tortenhet, hogy ujra nem fogtok nagyon beszelni.
De!! Azt is vedd figyelembe, hogy ha jol ertem akkor o meg nem volt 16 mikor utoljara beszeltetek. A legtobb lany ilyenkor valtozik, felfogasilag es minden teren. Lehet, hogy ha ujra beszelnetek, meg akar alakulhatna is valami.
18l
Ne izgulj, amig felszentelt papok nyugodtan rondhatnak meg kisfiúkat, addig egy tök legális sexualitásért senki sem fog a pokolra küldeni.
Ezért nem kell a társadalmi nyomásvonatra felülni és csak egyszerűen élvezni kell az időt, ami megadatott.
Egyébként bizonyitott, hogy nincs olyan, hogy full meleg, vagy full hetero. A legtöbb emberben valamerre kileng a skála, de olyan is van, hogy középen áll, vagyis bi az illető.
8. Nem
9. A papok nem “rondhatnak” meg nyugodtan senkit. Sajnos minden segítő foglalkozás (pap, tanár, edző, orvos stb.) kitett annak, hogy beteg emberek keveredjenek közéjük. Ez nem jelenti azt, hogy ezek a hivatások rosszak lennének, vagy “a papok”, “a tanárok” stb. pedofilok volnának. Botrányos minden egyes eset, de nincs rendszerszintű pedofília az egyházban, hiába szeretné a bulvársajtó ezt láttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!