Hosszúhajú kérdése:
"ehhez a beszélgetéshez nem tudsz hozzászólni" - facebook kérdés tiltás témában?
Figyelt kérdés
nem tudom le vagyok e tiltva. egy oldalról van szó. régen írtam, most nem megy, azt írja hogy ehhez a beszélgetéshez nem tudok hozzászólni. arra gondoltam tiltásról lehet szó, így megkértem egyik barátnőm hogy próbaképpen tiltson le, hogy mit ír ki a gép. neki nem oldala van hanem saját profilja. letiltott de a gép itt azt írta ki hogy ő jelenleg nem elérhető. kérdés: a két kiírás más-mást jelent? arra gondoltam talán nem személy szerint vagyok letiltva az oldalról( végül is csak egy boldog szülinapot mondatot küldtem az oldalnak ) hanem eddig talán volt üzenetküldési lehetőség, de most ezt kollektívan állították le, így nem személy szerint engem korlátoz, hanem már nem küldhető üzenet. segítség kéne, nagyon hülye vagyok ehhez, legyetek türelmesek! :(2019. szept. 17. 23:23
1/5 anonim válasza:
Ha azt írja ki, hogy "ő jelenleg nem elérhető", akkor az üzenetküldés lett letiltva. A profil attól még látható.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
és ha azt írja hogy ehhez a beszélgetéshez nem tudok hozzászólni, akkor mi történt? akkor nem is tiltotta az üzijeimet? merthogy látom az oldalt is, és írni is tudok rá, szóval minden más maradt és stimmel...
2019. szept. 20. 22:17
3/5 anonim válasza:
Akkor szerintem csak simán kikapcsolta az üzenetküldés lehetőségét az oldal.
4/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy mások tudnak-e privátot írni az oldalnak? Ha mások sem akkor ez történt.
5/5 A kérdező kommentje:
értem. remélem így van, köszi!
2019. szept. 21. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!