Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik szőrösek vagytok. Teljesen komfortos nektek levetkőzni így mások előtt?
Igaz, nem vagyok pasi, de az emberek azért tisztában vannak vele, hogy a testre szőr is nő. Teljesen normális, ne érez ezért rosszul magad.
Azzal pedig, hogy valakinek tetszik-e vagy sem, ne foglalkozz, úgy sem tudsz mindenkinek megfelelni!
(Én pl. kifejezetten szexinek találom a szőrös testet és rosszul vagyok a csupasz férfiaktól.)
Érezd jól magad, ne törődj senkivel!
Ha az idegenekre gondolsz, akkor megnyugtatlak, nem fognak szólni semmit sem. Te sem botránkozol meg, ha valakinek szőrös a hónalja vagy a mellkasa, nem?
Viszont ha pl. ismerősökkel vagy családdal mész strandra, akikkel egész nap együtt vagy, beszélgetsz akkor lehet, hogy valaki beszól, de nem kell komolyan venni. Szőrös vagy csupasz, egyiket sem kell szégyellni.
Meg azért ha pl. random 10 férfit veszünk a strandról, biztos lesz köztük szőrös is meg csupasz is.
Simán levetkőzöm szőrösen is mások előtt.
Én a hónaljjal kapcoslatban érzem leginkább, hogy sokak szerint le kellene vágni, de nem fogok más kedvéért szőrteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!