Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi hapsik,Ti képesek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi hapsik,Ti képesek vagytok mindkét nem iránt érzelmileg kötődni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 05:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Tapasztalatból mondom,igen.

Elvált vagyok és volt egy nős,diszkrét haverom, több évig.Azért lett vége,mert szerelmet vallott nekem.

Úgy gondoltam,hogy ez nem korrekt,mert mentálisan megviselte volna,ha kétfelé kellett volna érzelmeket megélnie.

Ugyanis a feleségét is nagyon szerette,viszont a férfibarátság neki fontos volt.

Persze,ha nem lett volna így,akkor örömmel lettem volna tényleges barátja.

F

2022. máj. 3. 05:44
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Én nem, férfival csak szex, csók se megy. 24f
2022. máj. 3. 06:07
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Csak a lányok felé érzelmileg. Pasikkal csak szex
2022. máj. 3. 07:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondhatnám, hogy csak a nőkkel működik nálam a romantika, a szerelem, párkapcsolat. A férfiakkal inkább csak a szex megy, kivéve egy régi, néhai barátomat, akivel sokkal előbb voltunk barátok, mint szexhaverok. Ha nem lett volna feleségünk, családunk, akkor vele működött volna a párkapcsolat. Belé szerelmes is voltam egy kicsit.
2022. máj. 3. 08:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Sose gondoltam volna magamról hogy tudna érzelmem lenni egy "pasi" iránt. Igen direkt idézőjelbe rakva. Megismert egy fiatal CD lányt és kialakult egyfajta érzelem iránta. Pasival még a simogatást csókot se tudom elképzelni. Vele meg mindent meg élek mint egy nővel.
2022. máj. 3. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Érzelmileg kötődni nálam nem a másik nemétől függ, hanem a személyiségétől. Azonban titokban vagyok biszex, nyilvánosan hetero. Így aztán tényleges párkapcsolatot nem vállalok be férfival, inkább amolyan összejárást, és abból akár többet is.

Rengeteg emberhez (férfiak, nők) képes vagyok érzelmileg kötődni, akiknek olyan a személyisége. Ugyanakkor szétforgácsolni nem szeretem magam (sok irányba), ráadásul mély érzelemvilággal rendelkezem.

Itt vidéken nehéz találni összejárást férfival, mert én is, mint a biszexek jó része, titokban szeretjük csinálni, és ezért sok a bátortalan (én viszont nem bizonytalankodom, hanem ha tali van megbeeszélve, ott vagyok), valamint sok a nős, akiknek mindig kell valami alibi a kiruccanáshoz, szóval körülményes.

Biszex férfival annyiból jobb nekem, hogy többségük kapcsán kölcsönös titoktartásra vagyunk utalva, meleggel meg abból a szempontból volna jobb összejárni adott esetben, hogy nincs lehetséges nő számára a láthatáron, aki esetleg bekavarhatna, vagy akadályozhatná a találkozásokat, hacsak nem együttél egy férfival, az már akadály.

Én jelenleg magányosnak érzem magam, nincs is senkim.

2022. máj. 3. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6 os válaszoló. Jól le írtad. Nekem is pont ilyen kellene akivel össze lehet járni, de diszkréció meg mind két részről legyen.
2022. máj. 3. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan vágynánk olyanra, amit a 6-os is írt.

De a vágyakat és a szándékot többségében legyőzi a gyávaság és az, hogy ha össze is jön valami, akkor megijednek saját maguktól.Attól, hogy élvezik azt, amire a lelkük esetleg nemet mond.

Így aki komolyan is gondolja, tenne is érte, nem tud ismerkedni :(

2022. máj. 3. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok, hát igen, érthető módon a biszexek egy része kerülgeti a forró kását, mire esetleg lépni mer, én meg, ha nem látok különösebb kockázatot a másik fél korrektségét illeten, akkor határozottan elszánom magam, hogy csináljuk!

Uni/passzív biszex férfi vagyok, kevés tapasztalattal bár, de néhány férfit már leszoptam, és vágyom erre továbbra is -megfelelő partnerrel-, mondom, uniként, tehát akár aktív szerepben is, és az análon is gondolkodom aktívan/passzívan.

Néha a hajam tépem, hogy olyan baromságok miatt is volt, aki aggódott, h kicsi a farka. Hát én meg pont azt szeretem jobban! Főleg, ha vékony! Végső soron meg szinte mindegy nekem, hogy néz ki a másik, meg hogy milyen a farka, mert a lelke számít.

Az enyém bő átlag hosszú, sőt, a lehetséges passzív partnereimnek remek az, hogy vékony a farkam (kivéve a mazochistákat, de azokkal úgysem szeretnék talizni).

Ha bizonytlan érzésem van az éteren át, akkor határozottan jelzem, hogy inkább ne talizzunk, és megköszönöm a levelezést.

Ha meg elszánom magam, akkor elszánom!

Eleinte annak idején persze izgultam, mert ugye minden kezdet nehéz, először farkat venni számba furcsa volt.

De ma már ha elszántam magam, hogy tali, akkor uccu neki!

Találkoztunk, beszélgettünk, és mindenki megy a dolgára, nincs szex, amennyiben élőben nem érzek kölcsönös szimpátiát.

Ha van kölcsönös szimpátia, akkor gátlás nélkül megy részemről, amiben előzetesen megállapodtam a másikkal, ez egyelőre orál, mert csak abban van tapasztalatom férfiakkal. (Az anált se zárnám ki eleve.)

Ellenben levelezéskor sokan menet közben sajnos meggondolták már magukat, volt már, hogy nem jött a megbeszélt talira valaki, stb. :(

Nyilván nekem is megvannak a magam heppjei, rigolyái, de kinek nincs ilyen... Én előre el szoktam mondani, mik a sajátos "furcsaságaim" a többséghez képest. Ha ne mtetszik, akkor keressen más, ha nem gond, akkor legyen már a másik is határozott és csináljuk.

Nem szeretem a tökörészést, ha már el van döntvea dolog. Ugyanakkor inkább a nőies oldalam dominál, ha vonzó férfivel vagyok, ugyanakor taszít a macsó, a drogos, piás, mazochisa és taszít a szadista is engem. Tehát a lágyabb, feminin lelkű férfiak közül vannak inkább, akikhez vonzódom. (A teste meg szinte mindegy, milyen, bár a testek közül is inkább a feminin a vonzóbb számomra.)

2022. máj. 3. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
A hatos teljesen korrekt
2022. máj. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!