Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy olyan nő tetszik, aki egyaltalan nem az esetem?
Eloszor is, eddig azt gondoltam hogy csak a ferfiak jonnek be, munkahelyemen ismertem meg ezt a csajt, inkább nőt, nem annyira fiatal mar, es az első perctől kezdve vonzònak talalom, nem a külső, inkabb ahogy beszel es a szemelyisege miatt. Zavarban vagyok ha a kozelemben van, ra sem merek nezni
Ahogy eszrevettem ő is îgy van vele, vagy csak nem erti mi bajom van, inkabb elkerul...:D.
Ez hogyan lehetseges, mikor eddig soha nem tetszettek nők? Hogy probaljam magam ezen tùltenni vagy legalabbis jobban leplezni? Minden nap talalkozunk, igaz soha nem beszelgettunk még, de latom rajta hogy nem is közelìt felém.
Nem akarok tole semmit, pasitol sem egyebkent, egyedulallo vagyok most, csak nem ertem ezek a dolgok hogyan jottek nalam. Volt mar valaki îgy?🤔
Bocsáss meg hogy férfiként írok neked, nálam hasonló érzés van ha egy olyan nőt látok meg akire nem tudom azt mondani, hogy elvarázsol a szépsége.
A rabul ejtő szép nőket csodálni szeretem, de valahogy a szex és az erotika inkább az arca nem vonzó nőkkel ébred fel bennem.
Az érzés miértje talán abban rejlik nálam, hogy lehet furának fog tűnni, de egy szép nőt nem szeretnék egy szexuálisan túlfűtött szexszel “megrontani”, őket inkább csókolgatnám simogatnám, viszont a nem túl szépek meg valamiért erotikusan izgatnak, felvillanyoznak.
Talán azért mert jobban eltudom engedni magam, és nincs bennem az a megfelelési kényszer mint a másik típusnál.
Ami nálad és a többi nőnél lehet, az számomra azért érthető és elfogadott, mert a nők minden téren annyira kívánatosak, hogy én azon sem lepődök meg ha ezt egymásban is felfedezni vélik.
Számomra a nők közötti vonzalom, esetleges szex, amolyan elfogadott egyértelmű dolog, a fent említettek miatt.
És még talán a kíváncsiság ami felkelti az érdeklődést egy másik nő iránt, hogy vajon milyen más dolgot tud adni szexuálisan mint egy férfi.
Ez utóbbi talán rád is igaz.
Bocsánat ha túl hosszúra sikeredett.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!