Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egyáltalán olyan, akinek a lefele görbülő farok tetszik?
Tehát a szomorú-száj pénisz? :D
Szerintem keveseknek, de bizonyára van akinek ez tetszik (vagy jön be érzésre) jobban
Egy nő sem a péló alapján választ, mert nem egy f.szt keresnek hanem Férfit. Viszont lesz jópár magát nőnek kiadó meleg aki várni fogja hogy képet küldj róla.
Tanács: forma, fazon, méret stb. akkor lényeges amikor már az ágyban vagy. Ha korábban előhozod (pláne az ismerkedés elején) akkor 99,99%-ban egy tiltógombig/lepattintásig jutsz el az ágy helyett.
Ez nagy marhaság. Nekem is lefelé görbül a péniszem. Volt aki megjegyezte hogy tán nem áll fel rendesen, mert úgy tűnik neki. 🤣 Természetesen tökéletesen működött mind formára és mind méretre megfelelő volt minden nőnek. A legjobb póz ahol tudom kamatoztatni az a kutyapóz, mert jóval mélyebbre tudok hatolni ezzel a formával.
30F
Az enyém felfelé íves. Soha nem mondta még egy nő sem, hogy ez az, ami miatt annyira tetszik neki. (Pedig ez szerintem természetesebb,mint a lefelé görbülő.)
De például sok pasinak kiábrándító a nagy csikló,számomra még kimondottan szép látvány (sajnos élőben még nem volt hozzá szerencsém, és lehet soha nem is lesz,mert nem ez alapján választok párt).
Tehát biztos vannak olyan csajok ,akiknek meg a lefelé görbülő tetszik jobban ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!