Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nemrég volt egy kalandom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég volt egy kalandom, aminek a végén elég hosszan szoptam egy srácot, a kérdés, hogy mi lehet az oka, hogy jó illatú volt, és "ízlett" a farka?

Figyelt kérdés

Nem csináltam neki végig, csak addig, míg ő kiverte a fa-kam.

F59

2022. ápr. 29. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A jó illat oka lehetett, hogy nem sokkal előtte fürdött. Az, hogy "ízlett", csak annyit jelent, hogy nem vagy heteró. Az meg, hogy csak addig szoptad, amíg kiverte a cerkádat, és nem szoptad élvezésig, egy hitvány dolog volt a részedről.
2022. ápr. 29. 10:17
 2/2 A kérdező kommentje:

#1.

Ne ítélj, hogy ne ítéltessél :)

Teljesen felesleges bántó, és rosszindulatu jelzőket irogatni más embereknek, mert senkinek nem tesz jót, de főképp annak, aki kimondja.

Helyette ajánlatosabb pld, a kíváncsiság.

Ha olyat tapasztalok, ami szerintem nem helyénvaló, akkorazzal a módszerrel élek, hogy rákérdezek az okokra.

Pld, itt és most :) Miért írtad, hogy azt, hogy "hitványság" nem végig szopni valakit? Mi az az élettapasztalat, ami erre a megfogalmazásra vezetett téged?

Amúgy a konkrét esetről: Ha kicsit is belegondolsz a dologba, akkor te magad is tudnál olyan szitukat találni, vagy fél tucatot, amikor akit szopnak, az nem akar elélvezni :)

2022. ápr. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!