Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már kalandod fiúval? Nem bántad meg? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Izgat az orál,de még nem mertem kipróbálni.2022. jan. 26. 09:44
2/17 anonim válasza:
Volt, nem bantam meg. O akart engem leszopni amit engedtem neki de engem nem vonzott viszonozni neki.
3/17 anonim válasza:
Verte már nekem srác, de mást nem próbáltam. Nem bántam meg, jó volt.
4/17 anonim válasza:
Volt fiatalon, de azóta "piszkosnak" érzem magam, mintha elvesztettem volna ott a tiszta lelkemet. Mai fejjel nem próbálnám ki, annyira jó nem volt és hatással volt a későbbi életemre is
5/17 anonim válasza:
Volt közös hoki,nem bántam meg!
6/17 anonim válasza:
Engem sokáig izgatott majd mikor kipróbáltam (19 évesen) a kölcsönös orált nagyon élveztem és pár alkalommal volt még alkalmam sz*pni. Azóta is bánom hogy nem maradt meg egy partnerem sem akivel alkalmanként összejártunk.
Teljesen megérte kipróbálni és nem bántam meg. 25f
7/17 anonim válasza:
Csak egymásét vertük ki,több nem történt.De az jó volt!
8/17 anonim válasza:
nem volt meg semmi sajnos, de mar szeretnem kiprobalni :)
9/17 anonim válasza:
Először 14 évesen volt, hogy kivertük egymásnak, orálisan csak két évvel később mertem kipróbálni. Egyiket se bántam meg.
10/17 anonim válasza:
Volt, leszoptam egy srácot. Kicsit megbántam, de nem azt hogy ilyet csináltam, hanem a partnert, mert nem annyira jött be. Jó lenne olyannal, aki be is jön:D 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!