Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, nektek mar volt strand...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mar volt strand wcbe vagy öltözöbe valami kalandotok egy masik fiuval ugy hogy közbe kint volt baratnötök?

Figyelt kérdés
mennyi idösen? hogy törtent meg a dolog?
2020. jún. 14. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Zuhanyzóba bámult egy fiú és láttam hogy áll neki és erre nekem is felállt, ő meg észrevette. Aztán átjött, behúzta a függönyt és kiverte nekem, én meg neki :D

Barátnőm is épp zuhanyozott a nőibe, de este azért még jót szexeltünk :)

2020. jún. 14. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor volt egy jo napotok :D hany evesek voltatok?
2020. jún. 14. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Írj privit, leírom :) Meg te is írhatod ;)
2020. jún. 14. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Így nem. Nem volt barátnőm amikor egy táborban voltam. Pontosabban egy nagy tábor volt amiben több "tábor" volt. Viszont közös fürdős. Egy 16 éves srác mindig nézett. Aztán úgy intézte hogy akkor fürödjön amikor én. Majd addig törölközött hogy együtt menjen ki velem. Kint séta közbe megállított dumálni. Aztán megkérdezte leszophat-e. :D Azt hittem viccel. De aztán mondta, hogy komolyan akarja. 3 napon keresztül minden este leszopott :D Ez 4 éve volt. Meglepett, mert nem tartom b-zisnak se jópasinak magam. Mégis megérezte.
2020. jún. 14. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
24 voltam mikor egy úszodai zuhanyban nézett egy srác míg zuhanyoztam. Aztán verni kezdte. Néztük egymást. Aztán jelezte, hogy kövessem. A WC fele ment. Utána mentem. Ott pedig leszopattam. Utána haverok lettünk és elég sokszor találkoztunk. Előtte és utána se ismertem meg senkit úgy hogy nem a netről.
2020. jún. 14. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fantázia szinten, de nem mennék bele semmibe ismerkedés nélkül.
2020. jún. 14. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!