Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatal, tini, biszex/homo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, tini, biszex/homo fiúk! Titeket nem izgat az, ha egy nálad fiatalabb fiú nagyobb pénisszel rendelkezik?

Figyelt kérdés
Elsősorban még fejlődésben lévő fiúktól kérdezem. Engem pl nagyon izgat ez a téma

2022. ápr. 24. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Most komolyan??? 12-èves Fiúk farkával vannak egyesek el foglalva?!? Ez nem pedo egy kicsit??? 🤔🤔🤔 Amint nekem is van Meleg barátom. De Ő csakis 18-22-èvesekkel áll szóba. Egy 25-èves fiú is lehet csupasz,ès lehet cuki pofikája.
2022. ápr. 29. 18:35
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem a tinik a zsánereim. Szóval mindegy nagyobb vagy kissebb neki. Ha van itt tini írjon.:)
2022. máj. 5. 11:17
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Oh, tiniké nagyon szép ! 20 alatt bárkiét kényeztetem a számmal akár viszonzás nélkül is. Nagyon finom !
2022. máj. 5. 17:25
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Van egy 17 éves srác a suliba aki az alattam lévő évfolyamon jár

egyszer együtt mentünk úszni és láttam az öltözőbe a farkát, hát extra nagy volt neki, és kockás a hasa... azóta már vagy 20X kievertem erre a pár másodperces emlékre XD

2022. máj. 8. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
És akkor nem szabad ránézni se ha melletted öltözik?
2022. máj. 9. 15:55
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk a nézés nem büntetendő cselekmény, ahogy az se, hogy később a látvány emlékére akár többször is kiveri magának valaki.

Az már csak apróság, hogy a 17 éves nem kiskorú, hanem FIATALKORÚ. Ezt 14 évtől számítják, mint ahogy azt is, hogy beleegyezési joga van, tehát nem lesz pedofil áldozat, ha szexel egy nála idősebbel.

2022. máj. 10. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Ja vagy úgy??? Szóval ha èn szexelek egy 15-èves lánnyal,az nem pedofilia,ha a lány bele egyezett???🤔🤔🤔 Na ezt nem is tudtam,de most már tudom!👏👍😉😉😉
2022. máj. 10. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

16:A kiskorú/nagykorú polgári jog, ne keverjük ide. A büntetőben van gyermekkorú, fiatalkorú, és felnőttkorú.

17:Annyira ne örülj, azon is múlik, te mennyi idős voltál/vagy.

2022. dec. 27. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak a BTK-ból idéztem, még ha nem is betű szerint. Nem volt, és most sincs kedvem végiglapozni a BTK-t, de abban szerepel amiket leírtam.

De, hogy értsd. Ha valaki betöltötte a 14. életévét, beleegyezési joga van a szexuális cselekményekbe. Nem büntetendő az a felnőttkorú személy, aki űgy létesített szexuális kapcsolatot a 14. évét betöltött személlyel, hogy az ebbe beleegyezett. Az erőszak más kategória. Súlyosbító körülmény, ha az erőszakos szexuális cselekedetet fiatalkorú sérelmére követték el.

#16 vagyok

2022. dec. 28. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen nrkem van egy jo baratom aki 3gy evvel fiatalabb nalam es 16 cm fasza van pedig csak 12 a srac jokat masztizunk kozosen aki akar irhat szivesen m3selek neki a kozos masztiainkrol
2023. aug. 16. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!