Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezután mindig erre fogok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezután mindig erre fogok vágyni? Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Szóval a hétvégén volt egy talim innen egy sráccal. Lehet magára ismer. Az első után másnap újabb. Az igazság az hogy életemben volt több partnerem de ilyen jó soha. Egyszerűen nem bírok másra gondolni csak arra milyen a farka hogyan dug, stb. És én nem akarok csak pasikkal. Hogy verhetem ezt ki a fejemből? Nem akarok függőjévé válni a szexnek. Főleg nem sráccal.
2022. ápr. 19. 10:20
 1/10 anonim válasza:
100%
Ha élvezed a kukit, felesleges elfojtani, inkább éld meg.Ha próbálod eltiltani nagad tőle, úgyis keresni fogod.
2022. ápr. 19. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Na én is ettől félek :(

De a kerek popsim megérdemli már végre hogy ezt átélje :P

2022. ápr. 19. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem szabadna elfojtani a vágyaidat.Abbol úgyis csak bonyodalmak származnak ha belépész egy nővel való kapcsolatba.Lehet neked most célszerűbb lenne kizárólag pasis kapcsolatba lenned.
2022. ápr. 19. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Engem is izgat hogy srác szopjon le. Volt hogy ismerkedtem és jött sok levél hogy mennyire jó a farkam. Azonban mindig többet akartak mint amit én így sose lett tali. Nekem csak az kell hogy orálozzon ahogy akarom és aztán lépjen. Nekik meg smár, simi, verjem én is stb. Arckép... Nem! Csak titokban izgat...
2022. ápr. 19. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:

2-es, ismeretlen is szurkolok, hogy minél előbb éld át, amire vágysz :)

Egy kerek popó minden figyelmet megérdemel...

2022. ápr. 19. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi volt a nickje itt?
2022. ápr. 19. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
2es mennyire kerek? 😁
2022. ápr. 19. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
A nickjét nem akarom kiadni bocsi.
2022. ápr. 20. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem éld meg. Különben csak nyomasztani fog.

Én bi vagyok , parommal le tisztáztuk hogy fiukkal is vagyok néha. Ő teljesen támogat és nem féltékeny.

Tehát nyitott jó kummonikácioval igy is lehet lenni.

Hajrá.

2022. máj. 27. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt beszoptad. Szószerint es átvittben is.

Csak annyit mondhatok mint a többiek:ne fojtsd el.

2022. júl. 18. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!