Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Sajnálom, ez piszok nehéz helyzet!
Adj magadnak időt! Ne próbáld csak úgy gyorsan elfelejteni, mert az nem fog menni. Az lenne a legjobb, ha ezt el tudnád mesélni valakinek, akiben megbízol. Akinek kiönthetnéd a szíved.
Én is hivő keresztény és vallásos vagyok melegként. Ha nem élsz ledér, kicsapongó életet, hanem a lelki értékeket, az igaz szerelmet keresed a másikban, akkor az ugyanúgy értékes élet Isten előtt. Mig ha minden nap mással szexelsz,é s csak a testi örömöket hajszolod, az értéketelen Isten előtt, akár nővel, akár férfival teszed.
Azt, hogy mit mondanak ezzel kapcsolatban a heteroszexuális keresztények, engedd a füled mellett. Azzal foglalkozz, amit a Biblián keresztül Isten mond. Keresd meg az Ószövetségben a Dávid életéről szóló részt, és olvasd el Dávid és Jonathán történetét. Utána más szemmel fogsz tekiteni a homoromantikus szerelemre.
Azt pedig, hogy Isten a homoszexuális szexuális kapcsolatot tiltja, azt tudd be ugyanannak, amiért a házasságon kivüli heteroszexuális kapcsolatot is tiltja, és az önkielégitést is - hogy tiszteljük, és becsüljük értéke szerint az Életet adó szexualitást. Ezeket a bűnöket a Biblia sehol sem rangsorolja, hogy valamelyik is kisebb, vagy nagyobb lenne a másiknál. Látnod kell, hogy az, ahogy a melegeket démonizálja, és tűzzel-vassal üldözi sok (de nem minden!!!) keresztény felekezet, közben pedig a házasságon kivüli szexet és az önkielégitést egy ejnye-bejnyével elintézik, és elnézik egymásnak a heteroszexuális vallásos emberek, az nem más, mint kő kemény emberi részrehajlás és igazságtalanság, és Istennek ehhez köze nincs!!
Én vallásos emberként Istenben, Istenért lettem szerelmes egy másik férfiba, és Isten végig ott volt a szerelmemben, és nem haragudott rám miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!