Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebetegedtem, hogy nem kellek neki szexuálisan sem. Hogy felejtsem el?
Sziasztok, volt egy férfi, akivel nagyon tetszettünk egymásnak, de ő nős volt, ezért nem lehetett semmi köztünk. Én 2 évig vártam rá, majd mikor elvált, felkerestem. Nem feküdtünk le. Megbeszéltük, hogy találkozunk még, de eltűnt..hetek óta. Én ezt úgy vettem, hogy nem kellek neki, nem akar velem lefeküdni se, ami borzasztó az önérzetemnek. Teljesen magamba fordultam azóta, mert nagyon szeretem és vágyom rá, de nem akarom megalázni magam.. Mit tehetnék?
23/L
Sok nő nagyon akar valamit.. nem kapja meg, tanácstalan lesz és ostobaságokat csinál.. hát nagyjából az iskolapéldája vagy ennek.
Összetörsz, mert össze akarsz törni! Az van, hogy te kitaláltál magadnak egy faszit akinek be akarsz jönni. Bejössz neki, be, de családja van, nem akar félrekurni, de ez zavarja az egodat, mert te csak azt látod ebből, hogy TE MAGAD NEM VAGY MÉG ARRA SEM ELÉG SZEXI, hogy megdugjon téged. Fel sem fogod, hogy nem ez a helyzet? milliomegy pasi van aki rekedtre kefélne.. de persze téged azok nem izgatnak, mert te az önbecsülésedet azért építed le nullára, mert az az 1 akit te kinéztél magadnak, az nem akar megrakni.
Gondolkozhatsz így is.. meg pofon is csaphatod magad és mehetsz tovább.
Nagyjából ennyi.
Használd az eszed.
"#2, esze nincs, nyugi."
Ne haragudj, de te normális vagy, hogy ilyeneket írsz ismeretlenül? Elhiszem, hogy anonim az oldal, de te így beszélsz az életben is másokkal? Ha igen, akkor kettőnk közül egyelőre te vagy betegebb.
2-es: Már nem nős, hanem rossz volt a kapcsolata és emellett nekem ígérgetette, hogy majd ha szabad lesz, együtt lehetünk, én pedig beleszerettem. Természetesen közben éltem az életem, de mikor elmondta, hogy ott hagyta a családját, akkor én tettem meg az első lépést. Úgy érzem, az egész csak egy mese volt és kidobott idő.
6, és ez a kesergés azon kívül valami másra jó, hogy még több kidobott időt tegyél ebbe az egészbe?
Nem jó..
Akkor meg? kész, vége, pont. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!