Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk szexeltetek kezdő pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szexeltetek kezdő pasival? Elmondta előre?

Figyelt kérdés
Én kezdő vagyok de kicsit para bevallani pedig most már rászántam magam, hogy megélem a vágyaim és sráccal is kipróbálom a vágyaim. Szóval mit tanácsoltok?
2022. ápr. 19. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Először juss el oda, hogy egyáltalán élőben találkozol és beszélgetsz valakivel. Utána pedig alaposan gondold át, mert nem testileg, hanem lelkileg kell ehhez érettnek lenni.

Tudd, mit akarsz és ezért tegyél is.

Azt senki nem szereti, ha ismerkedsz és eltűnsz szó nélkül.

2022. ápr. 19. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Az egyesület teljesen egyetértek.annyival kiegészíteni hogy jobb ha előre tisztázod hogy kezdő vagy.Hidd el hogy a partner sokat segíthet hogy problémamentesebb legyen az első alkalom.sőt meg élvezni is fogod.
2022. ápr. 19. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem aki bevállalna téged írjon rád! Sokat segíthet.
2022. ápr. 19. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem para bevallani

Ha eljutsz odáig egy sráccal, akkor mondd el neki!!

Sok gàtlàstòl meg tud szabadìtani, könnyebb elengedni magad, èlvezni

2022. ápr. 19. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Én szeretem a kezdő srácokat, meg szerintem letagadni se tudnád hogyha odakerül a sor azért lehet látni az emberen hogy volt-e már valami vagy se.. Főleg hogy túlparázzák sokan mintha ez lenne az utolsó dolog az életében aztán meg utána feloldódik hogy milyen jó is volt.. :D

Szerintem jobb elmondani hogy mi a szitu valakinek úgyis tetszeni fog, és te is jobban jársz ha olyan emberrel vagy aki odafigyel rád és nem úgy kezel mint a következő numera.. hanem azért csak óvatosan. Én azért is szeretem a kezdőket.. mert nem szeretném hogy olyan szar legyen nekik az első mint nekem volt anno... Nem mindenkinek vannak szép emlékei az első élményről.. :D

2022. ápr. 19. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Korod?
2022. ápr. 20. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én voltam már több kezdő sráccal, jó volt. Vágj bele nyugodtan és élvezd.
2022. ápr. 24. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindketten először csináltuk. Kicsit bénáztunk de jó volt
dec. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!