Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi srácok ti mit próbálnátok ki sráccal?
Figyelt kérdés
Mi a korosztály amit kerestek?2022. márc. 1. 09:59
2/20 anonim válasza:
25 év alattiak jönnek be és az aktív oldal izgat. Még nem voltam sráccal.
3/20 anonim válasza:
Fiatal vékony csupasz fiúk jönnek be. Szívesen szopatnék ha lenne ilyen fiú. Dunaújváros.
54/F
4/20 anonim válasza:
csak orál izgatna fiúval. De nem tudom, vannak-e olyanok, akiknek ez elég egy kezdővel...
5/20 anonim válasza:
Fiatalt (kb. 18-20) kézzel, orálisan szívesen kényeztetnék.
6/20 anonim válasza:
Ott kezdődne a dolog, hogy találkozás élőben, beszélgetés.
És ezen a ponton már ki is siklott a dolog.Eltűnik mindenki :)
7/20 anonim válasza:
21/fiú vagyok. Vékony testalkatú. Mindkét szerep érdekelne KOROMBELIEKKEL. Idősebbeknek nincs esélye álam :)
8/20 anonim válasza:
Mindent ha bejövünk egymásnak. Fiatalt keresek, korombeli hasonló testalkatút. Ha gondolod írj :)
9/20 anonim válasza:
Leginkább az orális szexet. Szívesen kényeztetném egy srác formás farkát a számmal :)
Korban olyan 35 év körül van a felső határ.
10/20 anonim válasza:
én 29 vagyok, elsőre közös hokira gondoltam, aztán kitudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!