Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi srácok ti mit próbálnátok ki sráccal?
Mondjuk, hogy "srác" vagyok 30 évesen :) Kölcsönös verést, orált próbálnám ki. Gondolat szintjén évek óta, komolyabban pár hónapja foglalkoztat. Hirtelen vagyok, néha úgy vagyok, hogy holnap jöhetne is valaki, de így senki sem hajlandó rá :D
2020. aug. 14. 09:57
Orál érdekelne. Eddig még nem szántam rá magam, meg nehéz jó partnert találni. 19f
2020. aug. 14. 09:59
Orált, az izgat igazán csak.
2020. aug. 14. 10:02
Én is idősebb vagyok, 41, még nem voltam másik pasival soha. Közös hokizást, esetleg egymásnak besegítést próbálnám ki, a többit csak aktív szerepben szerintem, a passzív oldala nem vonz.
Szexpartnerkeresőn írnak egyre többen srácok, azért kezdtem el gondolkodni rajta, pedig alapvetően nőket keresnék. Lépni most elég nehéz, mert itthonról dogozom, nem lehet csak úgy lelépni a család elől délután sem. De ha erre tud valaki megoldást, arra kíváncsi vagyok.
2020. aug. 14. 10:05
Aktív lennék. 28 vok. Akikkel dumáltam mind eltűnt. Törölte magát stb. Pedig jó lenne akár a héten :) Vékony vagyok és szerintem teljesen normális.
2020. aug. 14. 10:08
Tervezni konkrétan nem tervezem de egyszer igazán jó lenne, eddig azt hiszem azért nem léptem mert nem az a random találkozós szexelős vagyok, inkább amolyan haver+extra kapcsolat érdekelne, 29 éves vagyok. Kezdő dolgok érdekelnek, az anál még egyelőre nem.
2020. aug. 14. 10:37
Én idősebbel próbálnám ki az orált
2020. aug. 14. 12:55
Én mostanában elgondolkodtam milyen lehet egy fiatal srácot megsz...tni,izgat a dolog,ha lenne egy igazán fiatal srác biztos kipróbálnám,43F
2020. aug. 14. 13:02
Nem kezdő vagyok, de azt szívesen kipróbálnám ha valaki kikötözne és kényeztetné a testem, megdugna vagy jól meglovagolna.
2020. aug. 14. 13:05
én 29 vagyok
még sohasem voltam férfival de nagyon izgat a passzív szerep
de főleg csak a dugás izgat, a szopás valahogy kevésbé vonz
inkább mindig azt képzelem el, hogy valaki kutyapózban dugja a seggem vagy hogy valakinek az álló farkán lovagolok
vékony, alacsonyabb, hosszabb hajú, picit feminimebb, szűz srác vagyok
2020. aug. 14. 13:30
Kapcsolódó kérdések: