Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kezdő bi srácok ti mit próbáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő bi srácok ti mit próbálnátok ki sráccal?

Figyelt kérdés
Mióta tervezitek? Miért nem léptetek eddig? Hány évesek vagytok?
2020. aug. 14. 09:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, hogy "srác" vagyok 30 évesen :) Kölcsönös verést, orált próbálnám ki. Gondolat szintjén évek óta, komolyabban pár hónapja foglalkoztat. Hirtelen vagyok, néha úgy vagyok, hogy holnap jöhetne is valaki, de így senki sem hajlandó rá :D
2020. aug. 14. 09:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Orál érdekelne. Eddig még nem szántam rá magam, meg nehéz jó partnert találni. 19f
2020. aug. 14. 09:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Orált, az izgat igazán csak.
2020. aug. 14. 10:02
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Én is idősebb vagyok, 41, még nem voltam másik pasival soha. Közös hokizást, esetleg egymásnak besegítést próbálnám ki, a többit csak aktív szerepben szerintem, a passzív oldala nem vonz.

Szexpartnerkeresőn írnak egyre többen srácok, azért kezdtem el gondolkodni rajta, pedig alapvetően nőket keresnék. Lépni most elég nehéz, mert itthonról dogozom, nem lehet csak úgy lelépni a család elől délután sem. De ha erre tud valaki megoldást, arra kíváncsi vagyok.

2020. aug. 14. 10:05
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Aktív lennék. 28 vok. Akikkel dumáltam mind eltűnt. Törölte magát stb. Pedig jó lenne akár a héten :) Vékony vagyok és szerintem teljesen normális.
2020. aug. 14. 10:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Tervezni konkrétan nem tervezem de egyszer igazán jó lenne, eddig azt hiszem azért nem léptem mert nem az a random találkozós szexelős vagyok, inkább amolyan haver+extra kapcsolat érdekelne, 29 éves vagyok. Kezdő dolgok érdekelnek, az anál még egyelőre nem.
2020. aug. 14. 10:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én idősebbel próbálnám ki az orált
2020. aug. 14. 12:55
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Én mostanában elgondolkodtam milyen lehet egy fiatal srácot megsz...tni,izgat a dolog,ha lenne egy igazán fiatal srác biztos kipróbálnám,43F
2020. aug. 14. 13:02
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdő vagyok, de azt szívesen kipróbálnám ha valaki kikötözne és kényeztetné a testem, megdugna vagy jól meglovagolna.
2020. aug. 14. 13:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

én 29 vagyok

még sohasem voltam férfival de nagyon izgat a passzív szerep

de főleg csak a dugás izgat, a szopás valahogy kevésbé vonz

inkább mindig azt képzelem el, hogy valaki kutyapózban dugja a seggem vagy hogy valakinek az álló farkán lovagolok

vékony, alacsonyabb, hosszabb hajú, picit feminimebb, szűz srác vagyok

2020. aug. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!