Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért olyan nehéz nős férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz nős férfit találni diszkrét együttlétekre?

Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 15:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Mert gyávák....

Én soha nem titkoltam ,hogy bi vagyok,így mindenkinek jobb szerintem

2022. márc. 27. 17:08
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Egy diszkrét nős férfivel jó lenne egy kapcsolat. Persze diszkréció legyen meg a megbeszéltek alapján lenne. Titkos barátság.
2022. márc. 27. 17:22
 13/23 anonim ***** válasza:
23%
Mert aki nős, azért megy ahhoz akihez, mert ő tetszik neki és őt akarja... ja és ez a normális.
2022. márc. 27. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

13-aska, ezt meg tudom cáfolni.

Ismerek jóképű,kimondottan kulturált családapát, aki harmincas létére egy tök gusztustalan dagadt,alacsony és öreg pasival légyottozik évek óta.

2022. márc. 27. 19:15
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Miért fontos, hogy nős legyen? Ez mit befolyásol? Azt, hogy legalább úgy meg lesz csalva valaki?
2022. márc. 27. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor pedig csak a diszkréció a fő szempont de mégis mire oda kerülne a sor hogy találkozzanak akkor már meggondolják magukat különböző indokokra hivatkozva!

47 bi

2022. márc. 28. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
14#-es. Olvasd és érzelmezd a 13-as kommentet.
2022. márc. 28. 11:35
 18/23 anonim ***** válasza:

11-es, nem is kell titkolni azt, hogy ki kikhez vonzódik. Így könnyebb is találniuk olyan személyt, személyeket, akiknek megfelel a helyzet.

Így titkolózni se kell, senkit nem bánt meg senki és tiszta a lap.

Ám a kérdező nagyon olyan szerepre hajt, ahol házas az egyik fél, mintha szerepjátékot élvezné.

S még mindig úgy vélem, aki elkötelezi magát az mellett, aki tetszik neki s megfelel számára az nem véletlen van.

+ez nem feltétlen egy személyt jelenthet. Amit egy másik kommentelő nem ért/bele se gondolt.

Ismerek biszextől egészen a transzexuálisig sok mindenkit.

Lehet ezeket a dolgokat nem csak ösztön alapon csinálni, mint az állatok.

2022. márc. 28. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nős vagyok, bi, de a homo vágyaktól nem tudok megszabadulni,sokszor próbáltam már. A tettek mezejére pedig eddig nem mertem lépni.
2022. márc. 29. 07:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is nős vagyok bi de a férfiak utáni vágyak azok még így is időnként elő tőrnek belőlem

47 bi

2022. márc. 30. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!