Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem diszkréten?
Figyelt kérdés
Van egy roma férfi a munkahelyen akivel sokat dolgozunk együtt.
Többször felhozza a szexet és szívja a vérem.
Rendszeresen beszól hogy kapjam be neki és közben rámarkol a farkára.
És csinál, meg mond furcsa dolgokat.
Van egy olyan érzésem hogy engedné, talán még akarná is hogy megtegyem.
De hogy adjam a tudtára hogy én benne lennék?
Élvezném ha néha használna de nem tudom hogy mit csináljak.
Félek rákérdezni.
2021. aug. 10. 10:49
2/5 anonim válasza:
Ez romáknál ilyen szemétkedés jellegű dolog, ettől még nem hiszem, hogy benne lenne. Főleg mivel náluk a "b.zik" csicskának számítanak és így minden ilyen jellegű dologra 2x olyan durván ugornak, mint mások. Én nem hoznék fel neki ilyet, ha csak nem akarod, hogy neked menjen.
3/5 A kérdező kommentje:
De akkor sokszor miért kedves és megértő?
Nekem ő valahogy másnak tűnik.
2021. aug. 10. 11:05
4/5 anonim válasza:
Bele szeretnéd látni mert bejön neked, de sanszos hogy jobban jársz ha lemondasz a dologról.
5/5 anonim válasza:
Én meg a helyedben egy ilyen megmyilvánulásnál azt mondanám hogy neki, hogy na gyere rld le a nadrágot.. Akkor figyeld meg, mit és hogyan reagál. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!