Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero kapcsolatba elő nők?
Biszexuális beállítottságú nő vagyok viszont ezt a párom nem tudja (nem is fogja).
Vannak időszakok mikor annyira kívánom a lányokat h egyszerűen nem tudok másra gondolni teljesen elveszi a figyelmemet meg a munkahelyen is ahol esetleg meglátok egy számomra vonzó nőt.
Van még valaki hasonló cipőben? Ha igen ez ellen ti mit tudtok tenni?
10-es!
A 9-es vagyok.
Bocsáss meg, hogy ítélkezem a párodról, de ő nem egoista egy kicsit?
Azért mert együtt vagyok valakivel, az még nem azt jelenti, hogy mindent együtt is kéne csinálni.
Mindenkinek szüksége van egy kis önirányításra, magánéletre, stb.
Lehet én látom rosszul vagy velem van a baj, de sosem szerettem az önzést, a másik feletti irányítást.
Pont ezek azok a rossz tulajdonságok, amik miatt egy kapcsolatban élő felek nem lesznek őszinték egymáshoz.
Most főképpen a nőkre gondolok, mert egy önző pasinak mi jut eszébe ha közli vele a felesége, hogy biszex, rögtön az hogy hármasozzunk.
Magamból kiindulva más a helyzet, én azt mondtam arra ha egy nő megmondta, hogy a nőkhöz is vonzódik, hogy ezen nem is csodálkozom mivel annyira vonzóak , hogy nem csoda ha egymásra is felfigyelnek.
Illetve nálam ez nem egy különleges dolog, amolyan természetes ha esetleg kialakul egy kölcsönös vonzalom, ami “tettlegességig” is alakul.
Bocsánat ha hosszú voltam.
13.
Gondolom már ti is több éve vagytok együtt, sok a közös berendezett dolog a házban/lakásban, esetleg gyerek.
És a mi korunkban megint egy párt találni aki még megfeleljen az elvárásainknak, ez valóban művészet.
Sajnos az én kapcsolatom sem felhőtlen, nem olyan okok miatt mint a tiéd, de boldog már én sem vagyok…
Nem minden férfinek a 2N+1F jut az eszébe ha hármasra gondol. Én, ha hármasról van szó, inkább a 2F+1N hármast kedvelem. Ezt se szeretik a nők, tisztelet a kivételnek. A feleségem se szereti, nincs is benne semmilyen játékban, ami eltér a normálisnak mondott heterószextől. Így se egyszerű az élet.
Nekem a szexpartnerem sokszor van nővel. Csak eddig a 3as.nem jött össze. Bár azt mondta ha viszek egy normális nőt benne van a 3asba.
De nehéz találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!