Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero kapcsolatba elő nők?
Biszexuális beállítottságú nő vagyok viszont ezt a párom nem tudja (nem is fogja).
Vannak időszakok mikor annyira kívánom a lányokat h egyszerűen nem tudok másra gondolni teljesen elveszi a figyelmemet meg a munkahelyen is ahol esetleg meglátok egy számomra vonzó nőt.
Van még valaki hasonló cipőben? Ha igen ez ellen ti mit tudtok tenni?
Én egy ilyen kapcsolatban vagyok pasiként. Párom egy idő után kibökte. Én is engedtem, hadd menjen, úgy sem tudja elnyomni magában. 1 feltétel volt, tudjak róla, hogy nagyjából kivel és mikor, ne érjenek kellemetlen meglepetések. Így már viszont nem volt érdekes, mégis titokban próbált ilyeneket csinálni, de utólag mindig kiderült, és nem lett jó vége.
Én a helyedben elmondanám neki. Ha úgy mész, hogy elenged, nem megcsalás, az ő döntése. Ha a háta mögött éled ki az ilyen vágyaid, az viszont már árulás, átverés, és szerintem hűtlenség is.
Szerintem sok nő azért sem meri elmondani, mert fél a párja reakciójától.
Lehet ezután már másképpen tekint rá, még akkor is ha nem tesz ez irányba lépéseket.
Lehet ez rossz előítélet, ami miatt a nő szégyelni kezdi magát, és ez sajnos rányomja a bélyegét az ez utáni kapcsolatra.
A legjobb mindent tisztázni a megismerkedés után pár nappal, akkor elkerülhető a késöbbi para.
Én is megismerkedtem itt egy biszex nővel, akiről később kiderült, hogy anyuka is, de a férjének mikor elmondta, az egyből hármast akart.
Neki ez nem tetszett, így a férje háta mögött keresett egy nőt magának.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!