Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet,hogy egyszer elhagy minket??
Fiatal kisgyermekes feleség vagyok egy biszex férjel!
Még a legelején elmondta az álmaim pasija ,hogy biszex és szüksége van az ebből adódó szexuális életre amit elfogadtam mert szerettem,és valahol úgy voltam vele,hogy talàn így nem fogja egy nő sem elszeretni tőlem ,ugyanis roppant jóképű és megjelenésű férfi!
Most volt 40 éves,és kezdek aggódni,na nem a kora miatt!
Megismerkedett egy nála 6 évvel fiatalabb hapsival ,és teljesen kicserélődött..
Lassan több időt tölt a pasival mint velünk,elhalmozza ajándékokkal.... mindig izgatottan készülődik mikor hozzà megy..... kicserélte a ruhatáràt, szakállt növesztett pedig a borostát sem szerette,rendszeresen borotválja a zacsijàt,nyírja a faszőrzetét,na és mindig lestrapált(fizikàlisan) mikor tőle jön haza!
Ami a szexuális életünket illeti nem panaszkodhatom ,elhanyagolt nem vagyok,mindig is magas volt a libidója....
Nincs merszem megkérdezni tőle ,de szerintem szerelmes a barátjával ,és épp ezért félek,hogy előbb utóbb azt az életet fogja választani.......
Nyíltan biszex emberrel nem szabad sem férfinek, sem nőnek összejönni. Előbb-utóbb megy a másik/azonos nem nyakára járás. Ez nem egy kiiktatható állapot.
Szerintem ne akarj velük hármasozni, az neked nagy lélekgyötrelem volna. Egy őszinte beszélgetés viszont annál fontosabb lenne. Elmondhatnád ezt te hogyan éled meg, és azt is, hogy ha nem változik valamilyen szinten a dolog, ennek véget kell majd vetni.
"Nyíltan biszex emberrel nem szabad sem férfinek, sem nőnek összejönni. "
Pontosan. Sok melegnek kizáró ok az ismerkedésnél, ha biszex a másik, pont ezért.
Nem szabadott volna ebbe a kapcsolatba belemenned.
Jó dolog, az, hogy toleráns vagy és elfogadod, de ha nem vagy nyitott a nyitott kapcsolatra (függetlenül attól, hogy most nőkkel vagy pasikkal jár félre), és nem tudod megemészteni a "megcsalást", akkor ez nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!