Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet,hogy egyszer elhagy minket??
Fiatal kisgyermekes feleség vagyok egy biszex férjel!
Még a legelején elmondta az álmaim pasija ,hogy biszex és szüksége van az ebből adódó szexuális életre amit elfogadtam mert szerettem,és valahol úgy voltam vele,hogy talàn így nem fogja egy nő sem elszeretni tőlem ,ugyanis roppant jóképű és megjelenésű férfi!
Most volt 40 éves,és kezdek aggódni,na nem a kora miatt!
Megismerkedett egy nála 6 évvel fiatalabb hapsival ,és teljesen kicserélődött..
Lassan több időt tölt a pasival mint velünk,elhalmozza ajándékokkal.... mindig izgatottan készülődik mikor hozzà megy..... kicserélte a ruhatáràt, szakállt növesztett pedig a borostát sem szerette,rendszeresen borotválja a zacsijàt,nyírja a faszőrzetét,na és mindig lestrapált(fizikàlisan) mikor tőle jön haza!
Ami a szexuális életünket illeti nem panaszkodhatom ,elhanyagolt nem vagyok,mindig is magas volt a libidója....
Nincs merszem megkérdezni tőle ,de szerintem szerelmes a barátjával ,és épp ezért félek,hogy előbb utóbb azt az életet fogja választani.......
Elveszítetted a férjed, ezt jó ha tudod.
Idő kérdése és lelép.Ha szerelmes akkor nem bírsz vele, az új pasija pedig biztos lelkileg megfogta.
Sajnos,ezt el kell fogadni.
Viszont a legnagyobb megalázás szerintem,ha valaki látja,hogy akit szeret,az hogyan csinosítja magát más kedvéért.
Nyíltan bevallott biszex viszonyba nem szabad belemenni !
2-es a bevallottba bele szabad menni, csak nem szabad ekkors teret adni.
Kérdező, én a helyedben el kezdenék csajozni/pasizni, (akár kamuból is) hogy lássa te mit élsz át. Hát ha helyre zökken az agya.
2-es vagyok és azért írtam,hogy nem szabad belemenni,mert egy szomszéd nő/42 éves/, azért akasztotta fel magát és halt meg, mert a bevallottan bi férje egy sráccal lelépett.
Először barátkozásnak indult,de a férfi belezúgott és lelépett.két nap múlva a nő halott volt. Láttuk az egész helyszínelést,sajnos.
Magyarországon évente cirka 150- 200 ember halálát okozza a DIHIDROGÉN OXID, mégsem tud nélküle élni senki. Mindenki fogyasztja, pedig ennyire káros is lehet.
A világon minden káros lehet, ha tulzásba viszik, még az imádkozás is.
Szóval a mérték és a tudatosság a KÉT FŐ szempont :)
Mivel azt írod, hogy nálatok sem csökkent a párod vágya a te irányodba, így arra következtetek, hogy a férjed téged szeret, és a másik pasi csak az újdonság varázsával a kaland megélésével villanyozza fel őt.
mert lássuk be, kalandozni jó :)
More, ebbű baj lesz..
Viccet félre téve, akármi is a helyzet jobban lesz kezelhető, ha szóba hozod, hogy mi van
Újdonság varázsa?? Két éve tart és egyre szorosabbnak látom kettejük kapcsolatát!
Próbáltam a hálószobába sűrűbben kedvezményezni mint addig, persze észre vette és közölte velem, hogy ha minden nap szeretkeznénk is, akkor is szüksége lenne a pasijára , nem beszélve arról, hogy amit tőle kap azt tőlem soha nem fogja....
A barátnőm tanácsára bedobtam, hogy kényeztessen análisan ha szeretne, nem pótol semmit...jött a válasz!
Hozzam fel, hogy csatlakozom hozzájuk harmadiknak? A srác állítólag a férjem mellett jött rá, hogy nem bi hanem meleg.... mit is kezdenék egy meleg hapsival??? nem tudnám végignézni ahogy egymást nyalják falják, nem beszélve róla, ha esetleg le is nyelik egymás spermáját!
Totál tanácstalan vagyok, és majd megöl a féltékenység mikor tudom ,hogy a pasinál van, vagy mikor nála tölti az éjszakát is...........
Nagyon sajnálom hogy ebbe a helyzetbe kerültél és sajnos én úgy látom hogy a kapcsolatotok a végéhez közeledik. Nem lehet úgy élni, hogy folyton a féltékenység van benned. Az iránta táplált érzéseid felváltja a féltékenység, a harag, a szomorúság. Igazából 2 lehetöséged van. Az elsö hogy megy tovább a dolog igy ahogy most, de persze ez már látszik hogy nem tartható. A másik hogy te kezdeményezed, hogy legyen vége és akkor reménykedsz benne hogy fontosabb vagy te és a közös gyereketek, mint az a férfi. Ha nem akkor jobb is hogy véget vetez a dolognak, mert hosszutávon csak te fogsz szenvedni.
Rohadt nehéz ez.
A párod helyzetét is megértem BIZONYOS MÉRTÉKIG. Nehéz úgy élni, ha az emberben olyan vágyak is vannak amit a párja nem tud megadni. De ez nem menti fel az alól, hogy titeket elhanyagoljon. Egy dolog kiélni a vágyakat néha és utána a családdal maradni, öket szeretni és más dolog konkrétan két vasat tartani a tűzben. Bár az is igaz hogy az elsö verzió is elitélendő.
Nem tudom, igazából itt megoldást erre találni nem fogsz szerintem.
Amikor beszéltél vele ezekröl a dolgokról, akkor hogy ment a beszélgetés? Hajlamosak az emberek agresszivan, passziv agresszivan fellépni ilyen esetben. Ilyenkor mind a két fél sértve érzi magát és jön a veszekedés.
Ha igy volt akkor probálj meg öszintén beszélni vele legközelebb, hogy úgy érzed kezd eltávolodni és neked ez fáj, azért mert szereted és fontos a kapcsolatotok.
Ha viszont igy beszéltél vele korábban és ennek ellenére sem értette meg hogy mit érzel, akkor nem tudom, valszeg tényleg kevésbé fontos a ti kettötök kapcsolata számára.
Ebben az esetben szerintem a kapcsolatotok már véget ért, és csak a megszokás tart egymás mellett titeket.
Mondjuk az hogy van köztetek szex az jó jel, bár nem tudom, hogy a minösége az ugyan olyan e mint azelött, vagy már csak ilyen rutin a dolog.
Hát én biszexként nem tudnék szerelmes lenni férfiba, csókolózni sem, max erős kötődés!
De ha van csajom, nem kell fiú!
Főleg ha gyermekem is van.
Nálam 1 fiú nem tudja felettetni velem a párom és a gyermekemet!
Max kívánnám, de azért nem hagynám el a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!