Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő most nem biszex hanem mi?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel kb 5 éve ismerkedtem meg. 20 éves volt. A sráccal kb 3 havonta taliztam. Kivertük egymásnak és néha orálisan kényeztetett. Illetve kérte, hogy megdughassa a kezem úgy hogy a fenekemhez teszem mintha megdugna. Általában női prostikhoz járt, amit sose értettem mert nagy farka volt és nem volt ronda. Na de most egyszer csak eltűnt. A telefonja nem él. A mailcíme se. Mi lehetett? 5 év alatt legalább 20x taliztunk. Lehet nem volt biszex? Vagy mi?2022. márc. 21. 17:19
1/5 anonim válasza:
Biszex volt, de valószínű, hogy csak kalandozni akart.
2/5 Dzsoki válasza:
A leírtak alapján,valóban gond a kategória. A fiú,mivel nőkkel is volt,biszex. Te,nem voltál nővel,így buza vagy. Egy telefonszámot megszüntetni,nem nagy dolog. A mail,már problémásabb. Sok esélyes a dolog. Külföldre költözött,valamiért börtönbe került,de az sem kizárt,hogy meghalt.
3/5 anonim válasza:
De, biztosan biszex. Biztos megvan az oka, hogy eltűnt, majd keres ha tényleg érdekled. Nem lehet, hogy letiltott?
4/5 anonim válasza:
Nem tudja elfogadni a vágyait. Vagy esetleg koronás lett és meghalt? Vagy lett párja és mindent lezár csak nem túl normálisan...
5/5 Dzsoki válasza:
Igen,biszex a válasz az eredeti kérdésre. Koronás lett és meghalt,de az is lehet,hogy új párja van,aki nő és nem akarja a régi ismerősöket,ezért,minden egykori kapcsolatát lezárta,talán,véglegesen. Ezek pedig a lehetséges válaszok arra,hogy mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!