Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lenne a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lenne a párom vagy miért hagyta?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy hármas szex szervezve. A srác akit hívtunk egyszer csak a pasim farkán kötött ki. Na de a pasim ezt végig hagyta. Biszex lenne? A hármas ötlete az enyém volt.

A témát nem hoztam szóba azóta se.

2022. márc. 18. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
A kérdést te magad válaszoltad meg! Ha az én farkamhoz hozzáérne egy másik pasi,betörném az orrát,de én heteró vagyok :)))
2022. márc. 18. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Hány évesek vagytok? Nem lehet hogy jobban csinálta a srác mint mondjuk te? És nem beszólás... Bi vok és nekem pl srácok mindig jobban csinálják.
2022. márc. 18. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h bisex, de te élvezted a hármast?
2022. márc. 18. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem ő szopott nem az szerintem.
2022. márc. 18. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre megkaptad a választ a saját szemeiddel 😂 Ha teljesen hetero lenne akkor nem hagyná hogy egy másik tag furulyázza. Lehet a te ötleted volt, de ha ő kerítette a beszálló figurát akkor eleve biszex csávót szerzett hogy kiélhesse ezeket a vágyait is.
2022. márc. 18. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
1x egy srác leszopott engem is. Akkor 16 voltam. Élveztem. Jó volt. De becsuktam a szemem és másra gondoltam. Sose volt azóta se ilyen. Nem vagyok tőle se bi se semmi. Azóta se érdekel. Szóval lehet csak a helyzet hozta. Nem kell messzemenő következtetést levonni.
2022. márc. 18. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Amíg a férfi oldalon maradok, addig szerintem nem olyan gáz. Tehát ha engem szopnak le, az még oké, de én nem fogok leszopni senki mást. Volt is ilyen kalandom, de nem volt valami jó, mert pont a női rész hiányzott belőle, a másik srác viszont nagyon élvezte, hogy szophatott. Hát egészségére.
2022. márc. 18. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#7: nem ez a kérdés, hogy gáz vagy nem. Attól, hogy a "férfi" oldalon maradsz, még ugyanúgy biszex vagy. Rengeteg az aktív meleg, akik bár melegek, kizárólag a "férfi oldalt" preferálják.

Szóval akit pasi szop le, és hagyja/élvezi, az biszex. Amivel nincs baj, csak nincs értelme tagadni.

2022. márc. 18. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert bi.
2022. márc. 18. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk talán ahelyett hogy ideírogatsz, mi lenne ha kommunikálnál a pároddal? Szexhez, hármashoz elég felnőtt vagy, de erről beszélni a pároddal már nem. Szégyen...

Egyébként valószínűleg biszexuális.

2022. márc. 18. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!