Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok/Csajok ti tudtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok/Csajok ti tudtok a párotok biszex vágyairól? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
A pasim ugyanis elmondta, hogy izgatja sráccal. Meg szóval a vágyait sráccal. Elfogadom azt mondtam, de azért még dolgozom ezen. A lényeg hogy megköthetem pl, hogy tudjam kivel van? Bi vagy meleg srácoknak pl belefér ha a srác barátnője akarja tudni kivel van a pasija?
2022. márc. 18. 08:37
 1/3 anonim válasza:
Gondolkoztam mit irjak ide neked elsore! Pl egy normalis valaszt vagy kerjelek meg, hogy fogalmazd meg normalisan es erthetoen a kerdesed?! Aztan rajottem! Orulj, hogy a pasid elmondta es nem titikba csinalja! Eseltleg oneletrajzot kersz majd attol akivel megcsal a parod? Vagy, hogy gondoltad?
2022. márc. 21. 09:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem nem volt a kérdésem érthetetlen. Olvasd el újra.

Nem önéletrejzot csak hogy mondjuk lássak róla képet, hogy kivel megy el. Érted? Hogy tudjam nem valami öreg, igénytelen, stb pasival. Mert elfogadom a vágyait de féltem őt. Így érted?

2022. márc. 21. 09:24
 3/3 anonim válasza:
Teljesen megertelek! De azert ez megcsalas "szamomra legalabb is" szerintem jobb ha ebbe nem mesz bele jobban! Irok neked privatot kicsit kesobb es elmondom a velemenyem bovebben!
2022. márc. 21. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!