Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar beszélni a pasim a szexuális vágyairól?
Régóta vagyunk együtt, de kezd elhidegülni a dolog... szeretném, ha javítanánk rajta. Eddig mindig csak annyit hajtott, hogy velem a legjobb, ő nem vágyik semmi másra, így jó, stb... de nekem ez már kevés.
Hiába kérdem mit szeretne, semmit nem mond, és nagyon idegesít ez.
Ha kérdezem, hogy a volt barátnőivel mit próbáltak ki, egyenesen felháborodik és bevágja a hisztit.
Én elmondtam neki régen, hogy izgat a 3-as felállás, de nem biztos, hogy kipróbálnám. Nem írom le minek nevezett...
Azóta pedig betegesen féltékenykedik, ha elmegyek a barátnőimmel valahova. Mert hogy mekkora huncut vagyok és biztos csinálok valamit.
Pedig nem tettem tényleg soha semmit. Ha egy buliban valaki rámnyomult, rögtön elzavartam, de ilyenekről nem tehetek. Nem hívom fel magamra a figyelmet.
Na most mit tegyek? Nincs kedvem már kísérletezgetni vele, kérdezgetni, mert attól tartok, megint elkezdi a hülyeségét.
Ha megint elkezdi a hülyeségét, akkor annyit kérdeznék tőle, hogy:
Ha ennyire vagyok csak fontos neked, és ennyire nem tudsz bennem megbízni, mit keresel te még mellettem?
az első válaszolóra ne hallgass.. a zsarolás a legundorítóbb amit tehetsz. Férfit nem szorítunk sarokba, mert a végén Te fogsz sírni és nem ő
Ha már tényleg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor kérj szünetet, hogy ez Neked nem megy.Nem tudom együtt éltek vagy sem, de jobb ha elhagyod inkább. Feszültésget fog kellteni benned és agresszív leszel.
Tudom, mert nekem is volt ilyen..én elhagytam a hajót és találtam mást.
Hidd el vannak más férfiak akiknek vannak vágyaik és azt szívesen kipróbálnák olyannal akit szeretnek.
Sok sikert
Tipikus ostoba női reakció, hogy elkezded zsarolni.
Te ne legyél tipikus ostoba nő.
Játsz tiszta lapokkal. Légy határozott, hogy most márpedig beszélni fogtok.Ennyire nem szaladhat el a problémák rendezése elől.
"Régóta" vagytok együtt, az mennyi időt takar pontosan. Az elhidegülést az érzelmi vagy szexuális téren (mondjuk ritkul az akciók száma) érted?
Szerintem ülj le vele beszélgetni, őszintén, nyíltan, hogy téged mi zavar jelenleg és milyen javaslataid lennének a javításra, de hagyd hogy ő is elmondja, hogy ő részéről hogyan látja a dolgokat és ha nem ért egyet a megoldással, akkor milyen megoldást javasolna ő maga.
Amit próbálj elkerülni:
- minősítés ("ez így nem jó" / "elhidegültünk"), helyette inkább azt mond, hogy "én úgy látom, hogy rossz irányba tartunk" / "én úgy érzem, mintha..."
- ex-ekkel való szex feszegetése, szerintem ez sok embernél kényes téma, Te biztos szívesen hallgatod, hogy előtted xy-al hogyan d.gtak?
- zsarolás, "ha nem teszed ezt, akkor elhagylak". Ezzel sarokba szorítod és a legtöbb férfi ezt nem szereti, nem vezet jóra
Mindezek ellenére, lehet, hogy teljesen más a szexuális igényetek és akkor ez hosszú távon nem biztos, hogy meg tudjátok oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!