Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy biszex barátom, de még nem volt fiúval?
Figyelt kérdés
Kicsit fura a szexualis beállítottsága, mert a lányokhoz teljes mértékben vonzódik a fiúknak meg inkább csak a nemi szervéhez. Beszéltünk erről, hogy ki szeretné próbálni milyen csinálni valamit egy srácnak én meg mondtam, hogy megkérdezem itt gyakorin. Szerintetek lenne olyan srác aki ebbe belemenne vele?2022. márc. 15. 11:16
1/11 anonim válasza:
Hogy kiverjük egymásnak abba benne lennék
3/11 anonim válasza:
Van egy biszex barátom... persze ismerősöm ismerősének az ismerőse
Miért nem azt mondod hogy téged érdekelnek a farkak
Anonim fórumon vagy
Szerintem jobb ha ismerőssel próbálod ki, mint egy vadidegennel, akiről azt se tudod honnan jött, kikkel volt és még az is lehet hogy erőszakoskodna
4/11 A kérdező kommentje:
Nemnem én tényleg lány vagyok és csak közvetítek, de a lényegen amúgy nem változtat 😅
2022. márc. 15. 11:36
5/11 anonim válasza:
LOL,te vagy a kerítője vagy mi? xD
6/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy 😁
2022. márc. 15. 11:41
7/11 anonim válasza:
jó lehet h ennyire megbízik benned, nézzen szét aztán biztos talál :D
8/11 anonim válasza:
Én benne lennék. Én sem voltam még fiúval
9/11 anonim válasza:
"a lányokhoz teljes mértékben vonzódik a fiúknak meg inkább csak a nemi szervéhez. "
Sok ilyen van amivel nekem semmi bajom, engem csak az taszít, hogy orál oda-vissza az mehet, mert abban benne van, de a csók az már tabu mert túl b-zis :D
10/11 anonim válasza:
Smárolás a b*zis, a szopás az nem, érdekes
Ezt én sose értettem hogy bekapná a másik srác farkát de nem csókolná meg
Bár én meg pont forditva vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!