Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex a barátom?

Figyelt kérdés
A párom és a haverja gyakran fogdossák egymást. Múltkor is kint ültünk párommal cigiszüneten, odaül mellé a haverja, elkezdtünk hárman beszélgetni, majd a barátom megmarkolta a gyerek combját. Másik alkalommal több srác állt egy körben, beszélgettek, én mögöttünk telefonáltam és mire visszanéztem, azt láttam, hogy ők ketten egymás f.szát ütögetik, fogdossák és nagyon nevetnek. Annyira megalázó volt, a többi kollégánk csak nézett engem, nekem meg égett a fejem.
2020. szept. 22. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Az, lépj le, és csináltass nemibaj kivizsgálást! Ezek minden félét terjesztenek.
2020. szept. 22. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem biztos, lehet csak hülyülnek.
2020. szept. 22. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

2.-nak.

Igen, anyám meg szűz.

2020. szept. 22. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy az...
2020. szept. 22. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy biszex a barátod, de ennyiből nem tudjuk megmondani neked. A legjobb az lenne, ha leülnél vele ezt megbeszélni. De akár szex közben is rákérdezhetsz, hogy például mit szólna ahhoz, hogy amíg ő téged orálisan kényeztet, őt leszopná egy másik pasi.
2020. szept. 22. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Ezután kinek lenne gusztusa szexelni egy ilyennel?
2020. szept. 22. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezz rá. De szerintem inkább csak primitív játékot játszanak :D
2020. szept. 22. 17:01
 8/10 A kérdező kommentje:

többször nyíltan kérdeztem már, hogy bejönnek-e neki a fiúk is, nagyon tilatkozott mindig. Idén nyáron egy hetet a Balatonon nyaralt több férfi munkatársával, olyan képet láttam a telefonjában utána, hogy hárman, ő, ez a haverja, meg egy másik munkatársa letolt gatyával háttal állnak a kamerának és a feneküket mutatják. És vagy 10 ilyen kép volt.

Először én is azt hittem, csak hülyéskednek, de már zavar a dolog.

2020. szept. 22. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a haverod fiatal. Van ahol ez a "buli". Nem kell ezen rettegni. Én is ismerek HETERÓ fiú baráti párt akik mindig melegnek adják elő magukat de semmi... Szóval csak poén. Sőt nekem mint bi srácnak is van olyan haverom aki szokott ezzel hülyülni.
2020. szept. 23. 00:08
 10/10 DnPlymn ***** válasza:
100%

Irodán belül mi is "buzulunk" a haveri társaságban, de ettől függetlenül senki nem veszi komolyan. Szóval ez még egyáltalán nem jelent semmit 😀

Sőt, ha szexuálisan érdeklődnék felőlük, akkor kifejezetten zavarna ez a játék.

2020. szept. 23. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!