Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy fizetős szexnél bármit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fizetős szexnél bármit meg lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csak mert engem pl izgatna mélytorok, pofon, keményen dugni, ilyesmik. Ezeket megtehetem mert fizetek? Van ilyen tapasztalatod?
2022. márc. 21. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Figyelj, aki nekem fizet az bármit csinálhat velem.. szóval kérdésedre a válasz igen. N
2022. márc. 21. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt teheted meg amit bevállal
2022. márc. 21. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
De ilyenre találsz simán srácot. Itt is. Ha persze nem vagy ronda.
2022. márc. 21. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem. Azért nem lehet bármit. Meg kell beszélni. De ha nagyon nagy a farkad tuti nem lesz akinek oké. Vagy ha túl vastag.
2022. márc. 21. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Hát ilyen vágyakkal mazo csaj vagy csávó kell neked
2022. márc. 21. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ezért szokták jó előre tisztázni, hogy mi az, ami az árban benne van. Minden más jogilag erőszaknak minősül. (Persze, kevés esetről tudok, hogy egy prosti azért jelentett fel valakit, mert sunyiban becsúsztatta popsiba. Ilyenkor inkább a szomszéd szobában őrködő strigó, vagy az ő verőlegényei azok, akik igazságot szolgáltatnak.)

2022. márc. 21. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Persze. A kéjgyilkos hajlamaidat is kiélheted természetesen. Akár ne is kérdezd tölük. (Remélem tudod értelmezni!!!!!!)
2022. márc. 21. 19:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért 7 válaszból csak egy volt leereszkedően flegma. Jó arány. Logikusan megkérdezném vállalná-e, a kérdésem az volt, hogy a fizetősnél ez normálisan ez benne lehet-e...
2022. márc. 21. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár sosem akartam/ kellett fizetős szexet igénybe vennem, de nyilván megnéztem már ilyen oldalakat+ történetesen van egy ilyen hölgy ismerősöm aki a "szakmában" van. Tőle is tudom, hogy pontosan fel van sorrolva, hogy az illető mit vállal és kivel. Annak ellenére, hogy ezt csinálja van olyan korosztály (stb) akit nem fogad, és vannak dolgok amiket nem vállal be fizetés, sőt extra pénz ellenére sem.

Szóval röviden: Mindent lehet, amit vállal az adott fizesős partner.

2022. márc. 22. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!