Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fizetős szexnél bármit meg lehet tenni?
Nem.
Ezért szokták jó előre tisztázni, hogy mi az, ami az árban benne van. Minden más jogilag erőszaknak minősül. (Persze, kevés esetről tudok, hogy egy prosti azért jelentett fel valakit, mert sunyiban becsúsztatta popsiba. Ilyenkor inkább a szomszéd szobában őrködő strigó, vagy az ő verőlegényei azok, akik igazságot szolgáltatnak.)
Bár sosem akartam/ kellett fizetős szexet igénybe vennem, de nyilván megnéztem már ilyen oldalakat+ történetesen van egy ilyen hölgy ismerősöm aki a "szakmában" van. Tőle is tudom, hogy pontosan fel van sorrolva, hogy az illető mit vállal és kivel. Annak ellenére, hogy ezt csinálja van olyan korosztály (stb) akit nem fogad, és vannak dolgok amiket nem vállal be fizetés, sőt extra pénz ellenére sem.
Szóval röviden: Mindent lehet, amit vállal az adott fizesős partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!