Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fèrfiak! Nèpligetbe èrdemes-e elmenni,fizetős romházasakat kihagyva,csak a kaland kedvèèrt? Aki esetleg mostanában volt ott (2021 július),írhatna,mit tapasztalt ott.
Nem igazán érdemes... elégé lepusztult környék, drogosok, hímr.ngyók, jobb érzésű ember nem megy oda éjszaka.
Ha alkalmizni akarsz akkor szexmozi, vagy meleg szauna, vagy Gárdonyi nudi.
1/1 Kifejtenèd bővebben? Sajnos nekem ezek ismeretlen terep kategória.
A Gárdonyi nudira rá fogok keresni,de elsősorban személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi 🙂
ugy 30 evvel ezelott kijartam oda napozni a nenikemmel a 9ker-bol! akkor meg turheto volt a liget
39N
Mindenféle korosztály volt pár ève.Már nem emlékszem merre volt, talán a planetárium mögött....de a bokrok környékén álldogált egy srác,ès aki ott ácsorog èrted,egy bokor előtt,az nem vèletlenül volt ott.Vastag volt,ès rengeteg anyag jött belőle,lecumiztam,kb a felènèl elkezdett nèzni minket egy idősebb fèrfi.Engem izgatott.
Na most a romházasakat messze elkerültem,ők fizetősök, jellemzően románok,romák,drogosok,60 kg,fiatal,mind egy kaptafa.
Voltam mèg a nyugati wc-ben is,az azèrt megint egy más világ...
Imádom ezeket a West End wc-jében repkednek a farkak a szákba és seggekbe hozzászólásokat. Konkrétan ott semmi más nem zajlik, csak szex. Ez egy bordélyház. :D
Megállsz ott pisilni, és már egy f*sz került a szádba. Kérlek titeket, hanyagoljuk már ezt.
Ne menj :) sokkal egyszerubb osszeszedni vkit grindren.
Sok a drogos, a cigany meg en mostansag felnek vmi barom budahazy edda szimpatizanstol is.
6-os
remelem azt a "rengeteg anyagot" ami jott le is nyelted?! en cumikaltam sok kukit a ligetben anno!
volt olyan nap hogy 10 et is! az ugynevezett "milleniumi park " reszben npozva de este is! igaz akkoriban biztonsagos volt es volt kukika boven!!
Tèny,hogy biztonságosnak nem tekinthető.Talán ezèrt kevesebben vannak, illetve akik vannak azok a társadalom alja,kb.
9-es,a válaszom igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!