Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért kell fizetni mindenhol mindenért?
Sziasztok.
Az elmúlt 2 napban próbáltam keresni olyan szex partner keresőket, ahol nem kell fizetni. Valamilyen formában az összes fizetős. Most mondom én, hogy találjon az ember úgy egy fiút/lányt, hogy nem fizet, és nem ismerkedés (b@doo meg társai…).
Tehát én egy szex randira kb nem is tudok sehol sem keresgélni, mert vagy ráírok, és elfogy a kredit, vagy alapból nem is lehet elolvasni amit írnak!
Hiába próbálom átvinni őket Sn@pchatre, a legtöbb azt írja h nincs neki, beszélgetésért pedig fizetni nem fogom.
Tud valaki valami ingyenes megoldást?
Utó irat: a Rómeó üres a környéken számomra. És nem csak fiút keresek.
Tehát ha valaki tud segíteni, egy oldalt találni, akkor olyan legyen, ahol nővel is férfival vagy esetleg párokkal is lehet szexrandizni.
Köszönöm!
Csak neked adnék 1kg kenyeret 150.000 forintért.
Tudod miért?
Mert brutál drága vagy!
Ahogy fent is írják mert az oldal fejlesztése, fenntartása sincs ingyen (tudod milyen brutál zsozsót kell fizetni a tárhely-szolgáltatóknak havonta?). Nem jótékonyságból csinálják, hanem mert bevételt szeretnének. Van 1-2 oldal ahol beetetés szintjéig pár funkció ingyenesen használható és/vagy limitált számban levél írható naponta, de ha rendesen használni akarod akkor bizony perkálni kell.
Egyébként meg... bocsi, de mennyi is egy havi előfizetés? Földhöz vágna? Beülsz bárhova kérsz egy kör piát többe kerül!
Tartsák el magukat a hirdetésekből, valóban elég gusztustalan.
A randi.gay.hu pl ingyenes és heterók/nők is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!