Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon miért kell fizetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért kell fizetni mindenhol mindenért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az elmúlt 2 napban próbáltam keresni olyan szex partner keresőket, ahol nem kell fizetni. Valamilyen formában az összes fizetős. Most mondom én, hogy találjon az ember úgy egy fiút/lányt, hogy nem fizet, és nem ismerkedés (b@doo meg társai…).

Tehát én egy szex randira kb nem is tudok sehol sem keresgélni, mert vagy ráírok, és elfogy a kredit, vagy alapból nem is lehet elolvasni amit írnak!

Hiába próbálom átvinni őket Sn@pchatre, a legtöbb azt írja h nincs neki, beszélgetésért pedig fizetni nem fogom.

Tud valaki valami ingyenes megoldást?

Utó irat: a Rómeó üres a környéken számomra. És nem csak fiút keresek.

Tehát ha valaki tud segíteni, egy oldalt találni, akkor olyan legyen, ahol nővel is férfival vagy esetleg párokkal is lehet szexrandizni.

Köszönöm!

#szex #randi #biszexualitás #heteroszexualitás #Miért fizetős minden? #Hármas szex két fiúval vagy egy párral
2021. aug. 4. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
35 vagyok kedves utolsó...
2021. aug. 4. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
8%
S nem mérnökinfos hanem programozó backendes..
2021. aug. 4. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Az tök jó,de senkit sem érdekel,ahogy az sem hogy a másik okostojás mennyiért adna neked egy kg kenyeret:)

A kérdésre nem tudok többet mondani mint az eddigi válaszolók,nyilván nem azért vannak az ilyen oldalak hogy a hozzád hasonlók még a dugást is pár kattintással megoldhassák,nekik is kell valami bevétel

2021. aug. 4. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert az üzemeltetőknek is pénzbe kerül mind az oldal elkészítése, mind a fenntartása.

Persze, lehet mondani, hogy akkor tartsák fenn a reklámbevételekből. Csakhogy ez korántsem olyan hú, de nagy összeg, mint amit sokan gondolnak. Közelítőleg egy reklámra való kattintásért 1 forintot kap a weboldal üzemeltetője. (Oké, ez tényleg csak közelítés, a reklámtól, és a kattintás hasznpsságától függően ez általában 0,1 fillér, és 100 forint között változik.) Ha mondjuk egy nap megnézik tízezren azt az oldalt, azoknak kb. az 1%-a fog valamilyen reklámra kattintani. Tehát az egy nap alatt száz kattintás. 1 forintos átlaggal számolva az egy nap alatt 100 forint, egy hónap alatt pedig 3 ezer forint bevétel.

Egy olcsóbb VPS havi költsége nagyjából ennyi. És az tényleg egy alsó kategóriás VPS, kb. 20 GB tárhellyel, ami előbb-utóbb kevés lesz. Ha mindenki csak 1 MB méretben foglal a tárhelyből (képek, üzenetek, miegymás), az tízezer felhasználó esetén már a tárhely fele. És akkor mindenki max. 2-3 képet tölthet fel magáról. A sávszélességről és a prociról szintén még nem esett szó, márpedig ennyi felhasználót kiszolgálni lehet, hogy az "óccsó" VPS nem lesz elég.

De ez csak a bérrleti díja. Magát a társkeresőt, a weboldalt valakinek meg kell írni. Vagy az üzemeltető maga próbálkozik meg vele, ami - ha kellően jártas a webprogramozásban - véső soron pénzbe nem kerül, csak jó sok szabadidőbe. De ha ő maga nem tudja megcsinálni, akkor mással kell elkészíttetnie, és egy ilyen kaliberű oldal piaci ára alsó hangon is százezres nagyságrend. Ez pedig csak egy egyszeri költség, mi van, ha idő közben valamit változtatni kell rajta? A szervert sem biztos, hogy ő maga karban tudja tartani. Összességében ott tartunk, hogy a költségeknek csak a kisebb felét tudja esetleg fedezni a reklámbevétel. Mi lehet a megoldás? Vagy teleszórja az oldalt temérdek reklámmal, mondván: akkor csak többen kattintanak rá. Általában ez rövid távon be szokott jönni, de hosszabb távon nem igazán, ugyanis egy reklámokkal agyontűzdelt oldal erősen felhasználótaszító. Meg egyébként is igénytelennek néz ki.

A másik megoldás, hogy akkor megpróbálják a kiadásokat csökkenteni. Oké. Végső soron egy jobban fejlett szakgimis is tud weboldalt programozni, csak egyáltalán nem biztos, hogy az egy igényes, profi munka lesz. Nem csak kinézetileg, technikailag sem.

A harmadik megoldás: hogy fizetőssé válik a szolgáltatás.

#3 "Mert senki nem jótékonyságból húz fel egy oldalt"

De még ha pusztán csak ez vezérli, akkor sem fogja a saját fizuját erre rááldozni.

#6 "tudod milyen brutál zsozsót kell fizetni a tárhely-szolgáltatóknak havonta?"

Azééért... nem ez a legdrágább. :) 10 ezer körül már lehet egész komoly tárhelyeket bérelni, bár a fentebb említett havi kb. 3 ezres bevétel ezt sem fogja fedezni. A gond az, hogy egy weboldal elkészítése és fenntartása messze nem csak a tárhely kifizetéséből áll.

Na, meg ne legyünk álszentek: azért a többség ha már dolgozik valamin, akkor abból szeretne is profitálni. Nincs ebben semmi erkölcstelen, vagy sátántól való, szerintem Te sem merő jóindulatból, és a munkád szeretetéből mész minden nap dolgozni, hanem azért, hogy pénzt kapj érte.

"bocsi, de mennyi is egy havi előfizetés?"

Ott a pont.

Basszus, egy csomag koton többe kerül, mint egy átlagos előfizetés. Érdekes, amikor mondjuk piálni kell, akkor senki nem fintorog, hogy hát az mennyi pénz. Amikor elmész egy focimeccsre, ott sem fintorogsz, hogy miért annyi a belépő, amennyi. Ha elmész egy koncertre, ott sem fogsz hisztizni, hogy te pedig ingyen akarsz bemenni. Miben különbözik ez ezektől? Semmiben. Esetleg annyiban, hogy még nem ivódott be a köztudatba, hogy attól, mert valami az interneten van, annak az előállítása és üzemeltetése ugyanúgy költségekbe kerül.

#7 "A randi.gay.hu pl ingyenes"

Igen. 8465 taggal, ami ha egyenlő mértékben oszlana el, azt jelentené, hogy egy településre jut átlagban két tag. Jó ismerkedést! :)

Oké, nem akarom őket szidni, mert tök jó dolog, hogy ezt ingyen létrehozták, és becsülendő, hogy szívvel-lélekkel készítik, amire én azt mondom, hogy már akkor is erkölcsileg megérte, ha csak egy párnak sikerült egymásra találnia; viszont ettől függetlenül: látszik az oldalon, hogy elhagyatott. Én egy ideig regisztrálva voltam, és bizony a legközelebbi szóba jöhető partner 50 km-re élt. Hiába ingyenes a rendszer, ha esélytelen, hogy ott valakit találjak.

#8 "Ennyi egy átlág webfejlesztő bére."

Nagyon eltértünk a témától, de amúgy rohadtul nem ennyi. Még akkor sem, ha egyesek (általában távolról sem a legprofibbak) képesek pofátlanul sokat elkérni egy korántsem annyira professzionális weboldalért. Egy vérprofi senior programozó kereshet millió nettó fölött. 12 ezres órabérrel számolva az 672 ezres heti bért jelentene, ami 2 millió fölötti bevétel havonta. Csöppet irreális. ;)

De szerintem alaposan körbejártuk a témát. Nincs ingyen, mert valamiből fenn kell tartani, az a párezer forint meg nem szabadna, hogy ekkora gondot okozzon.

2021. aug. 5. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a romeo ures akkor a tobbi, fizetos oldal is sanszos, hogy ures legyen. Kevesen fizetnek ilyen oldalakert.
2023. febr. 28. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!