Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fogadásból szexel fiúval, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadásból szexel fiúval, ez neked reális?

Figyelt kérdés
Szóval egy srácra írtam rá társkeresőn. Friss regisztrációja van és kint egy kép a farkáról. Mikor pár perce beszéltünk elmondta, hogy ő a nickjével ellentétben nem biszex de elvesztett egy fogadást ezért kell srácnak hagynia, hogy kielégítse. Szerinted ez lehet igaz? Te belemennél? A csávó 29 éves.
2022. márc. 21. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy sráccal chateltem. Azt mondta a barátnője akkor engedi sráccal szexelni ha előtte találkozhat a sráccal és jóváhagyja. Gondoltam kamu de mivel 2 megállóra tőlem volt a tali megbeszélve elmentem. Másnap pedig a sráccal találkoztam. Nagyon kamu íze volt és mégis. Szóval bármi lehet.
2022. márc. 21. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy sráctól kaptam levelet hogy kapok 5000Ft. Egy csajjal akarta elhitetni hogy meleg, hogy ne nyomuljon már. Megkért, hogy játszam el, hogy a pasija vagyok. Gondoltam tinik szórakoznak, de belementem a játékba. A találkozón tényleg ott volt egy izmos, jóképű 19 éves srác. Elmondta miket lehet miket nem. "Véletlen" kellett vele összefutnom mikor a csaj is ott volt. Onnan meg kb ő beszélt nekem csak asszisztálni kellett. Nem mondom, hogy nem eset jól mikor átkarolt. Sajna heteró volt. Viszont egy olyan élménnyel gazdagodtam, ami tuti egyedi story.
2022. márc. 21. 09:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Ti belemennétek ebbe a dologba? Én félek hogy mi van ha átverés...
2022. márc. 21. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én benne lennék ha nem zavarja hogy nekem ő első lenne.
2022. márc. 21. 10:32
 5/6 kovpet ***** válasza:
100%

Mi lehet benne az átverés? Nyilvános helyen találkozzatok és kész.

Vagy mások is néznék közben? Vagy felvenné? Akkor persze más a dolog.

2022. márc. 21. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem venné fel, nem lenne más. Szerintem csak kicsalja a képeim azt lelép. Én ettől félek, de ha van valaki aki bevállalja szívesen összekontaktolom vele.
2022. márc. 21. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!