Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha félbe hagyná a srác az orált?
Figyelt kérdés
Tehát ha taliznál egy sráccal akinek első lenne és mondjuk abba hagyná mert mégse tetszik neki csinálni? A kérdés pasiknak szól.
Kérlek ha válaszolsz írd le a korod is.
2022. márc. 20. 13:34
11/13 anonim válasza:
Hát ha engem szopna, és abba hagyná, nem lenne gond, legrosszabb esetben is kiverném. Az rosszabbul esne, ha én szopnám őt, és szólna, hogy haggyam abba. Azt hinném nem jól csinálom.
36f
12/13 anonim válasza:
Hát nekem nagyon rossz lenne, ha felizgulok és nem élvezhetek el minden bajom van, de ha befejezné máshogy, pl kézzel vagy ilyesmi akkor megérteném
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!