Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit reagálnál ha félbe hagyná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál ha félbe hagyná a srác az orált?

Figyelt kérdés

Tehát ha taliznál egy sráccal akinek első lenne és mondjuk abba hagyná mert mégse tetszik neki csinálni? A kérdés pasiknak szól.

Kérlek ha válaszolsz írd le a korod is.

2022. márc. 20. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
en igy jartam, en szoptam. szolt az elejen az pasi hogy eleg nehezen tud elmenni.. gondoltam nem baj legalabb jol kielem magam a farkan. aztan mikor mar kerek 1 oraja kemenyen szoptam meg torkoztatott meg minden, mar nagyon fajt a szam, es abbahagytuk.. de megertette, nem volt gond.
2022. márc. 20. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy nem bírta a srác 5 perc után, pedig mondtam, hogy sokáig bírom...
2022. márc. 20. 13:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem örül az ember de van ilyen. Kezdőkkel van ilyen meg nekme pl olyan is volt, hogy a srác verte magának és annyira izgatta a farkam, stb hogy elsült. Utána meg már nem akart leszopni. Bevallom mérges voltam és mikor rám írt később már nem mentem át, mert kiverni magamnak is ki tudom.
2022. márc. 20. 13:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok. Én kipróbálnám, sőt az a gondolat is izgat valamennyire, hogy ezt felvegyük a telefonnal, de lehet élőben ha csinálom más lesz. Ettől félek. És hát kényszerből nem akarnám csinálni. Értitek mire gondolok?
2022. márc. 20. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
akkor eloszor dontsd el hogy mit akarsz, masreszt 30iq-nal tobbel rendelkezo pasit keress ehhez. tehat fideszesek kilove
2022. márc. 20. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam úgy, mint a #3-as: mondta a srác, hogy már nem tud szopni, merthogy már elélvezett. Egy pillanatra kétségbe estem, de aztán hagyta, hogy ráverjem a szájára, így nagyjából rendben volt, még találkoztunk is párszor.
2022. márc. 20. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha még nem szoptam volna le, inkább én szopnám le, és akkor legalább történik valami nekem tetsző (persze csak ha előtte megnéztem, hogy tényleg kívánom az övét) - nekem nem akkora nagy baj, ha nem csinálják végig.
2022. márc. 21. 02:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnám a szitut. Befejezném kézzel, vagy ha lenne hozzá kedve, akkor ő befejezhetné nekem kézzel. Szükségtelen túlbonyolítani az életet.

43

2022. márc. 21. 05:49
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
Tipliztetném
2022. márc. 21. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
#9 Úgy érted, adnál neki egy kézi fúrót meg egy szett tiplit, hogy fúrjon be a falba neki lyukakat, hogy a fürdőszobai fali lámpatested fel tudja szerelni?
2022. márc. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!