Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yaoista lányok, hogyan reagálnátok, ha egy uke karakterű srác próbálkozna nálatok, aki biszex?
Barátnak oké, de mint társ... kihagynám. Az uke karakterek a seme mellett, és az animében okék, aranyosak, jól néznek ki, stb, stb, de ha belegondolok, hogy párkapcsolatban, ráadásul velem... komolyan mondom, egy aranyos hörcsög ugrik be. Nem férfi, hanem hörcsög.
De ezzel szerintem kb mindenki így van, hogyha választania kéne, akkor a seme-vel jönne össze.
Engem a mangákban is kiráz a hideg a tipikus uke srácoktól. De a tipikus seméktől is... Nagyon két véglet mind a két típus, ráadásul eléggé a sztereotípiákra építik fel őket.
Ezért is szoktam le az uke-seme-seke megnevezésekről. Helyettük átvettem a neko-tachi-riba szavakat, ezeket a személyiségtől függetlenül bárkire lehet mondani. (Mert egy magashangú gebeként sem feltétlen élvezed a passzív szerepet...)
Az ukékat én sem tartom férfinak amúgy. De talán azért, mert nem is azok, hanem gyerekek. Gyerekhangú, nyafogó kisfiúk, legyenek akármennyi idősek. Brrr. 😖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!