Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk, el tudtok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk, el tudtok élvezni csak attól, hogy dugnak?

Figyelt kérdés
Tehát úgy, hogy a farkadat nem éri ingerlés. Milyen gyakran sikerül ez?

2022. márc. 15. 14:14
A kérdező szavazást indított:
Eddig még nem sikerült.
Ritkán.
Közepesen gyakran.
Gyakran.
Szinte mindig.
(Nem szoktak megdugni.)
24 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
El, de technika függő
2022. márc. 15. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
11 vagy 12 éves koromban be kellett mennem korházba mononukleozis gyanujával. Pontosan nem tudtam ez mit jelent kb 1 hetet voltam benn megfigyelésen. Voltak vizsgálatok napközben vérvétel stb. Ilyenkor le kellett venni pizsama alsót felsőt. Alsónadrág nem volt rajtam alatta. Egyik ilyen vizsgálat közben a hátamon feküdtem és fel kellett húznom a lábaimat a hasamra és vizsgáló orvos (doktornő) felnyúlt a fenekembe kesztüs ujjal. Fogalmam se volt miért, azt se mit csinált pontosan de kb 1 percen belül orgazmusom lett amit akkor még szintén nem tudtam hova tenni sőt azt se tudtam mi történik. Meg se mertem szólalni. Azóta se volt olyan intenzív élményem és magától az anális izgatástól nem volt soha orgazmusom de azt nagyon szeretem ha verés közben ujjaznak is!!
2022. márc. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!