Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzi prostiknál, amikor kiírják, hogy hetero, akkor az a lányokat szeretik, vagy a fiúkat?
Figyelt kérdés
Csak mert le akarok szopni egyet és nem vagyok tisztában ezzel. Mivel nincs diszkrét ismerősöm, akit titokban leszophatnék, így ez mellett döntöttem, csak náluk nem tudom, hogy megy ez. Köszi előre is a választ!
27/F
2022. márc. 12. 00:52
1/6 anonim válasza:
Ha transz nő, és hetero, akkor a férfiakat szereti.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2022. márc. 12. 01:46
3/6 anonim válasza:
Olyat keress akinek feláll, ha agyon hormonozta magát akkor szopkodhatod se történik semmi. Én NiluTS nevű csajt szoptam le övé volt eddig az egyetlen farok a számban. Jó érzés volt tapizni közben a szilikon melleit :) nem hatalmas szerszám de jó érzés volt felkeményíteni:)
4/6 anonim válasza:
1-es már megírta a választ.
De a hetero transzi többsége is engedi szopni magát.
3 - te mikor voltál Niluval? Én még tavaly, de kár hogy gumiban lehet nála az orált is oda vissza.
Vanessza pénisze jött be a legjobban nekem
5/6 anonim válasza:
Nálam natúr volt, minden irányban,de 19-ben novemberben, szóval azóta lehet történt valami ami miatt óvatosan bánik
6/6 anonim válasza:
Húzott rám is
Meg eleve úgy várt már hogy volt rajta, azt mondta fő a biztonság
Amúgy jó volt vele is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!