Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out, azonos nemű pár bemutatása?
Sziasztok
19 éves lány vagyok, idén érettségizek.
Azt hiszem leírom a teljes sztorit, hogy érthetőbb legyen. Mindig is később kezdtek el érdekelni a különböző dolgok ami a fiúzást illeti, nagyon sokáig nem is volt senkim, de nem is igazán vágytam rá hogy legyen. Egy idő után megfordult a fejemben hogy talán aszexuális lehetek, de ezt nagyon gyorsan kizártan, mert szexuális téren ez nem volt igaz, sőt. Kezdtem azt érezni, hogy egyre több mindenki vonz, fiúk is, lányok is. Közben persze a család egyre inkább érdeklődött van e már fiú, anyukám egyik barátnője már egyenesen aggódik, és mikor itt van, és azt hiszi nem hallom mindig felhozza neki. Nyilván ezzel el is ültette a bogarat anyukám fülében, régebben volt hogy meg is kérdezte hogy meleg vagyok e. Akkor azt mondtam hogy nem, mivel akkor még nem tudtam magamat hova tenni ilyen téren.
De most kb már egy éve biztos vagyok benne hogy biszexuális vagyok.
Fél éve találkoztam egy lánnyal, és nagyon egymásra hangolódtuk. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk együtt, de nem tudom hogy mondjam el itthon.
Mivel ez alapvetően barátságnak indult, anyukám tud róla, ismeri. Van hogy átjön, olyankor nagyon örül neki, szóval kedvel, de úgy tudja hogy csak barátok vagyunk.
Anyukám kicsit ellentmondásos, régebben elég homofób volt, de mikor azt hitte meleg vagyok sokat enyült, azóta is csak olyan "leszarom, csinálják a 4 fal között" véleményen van, de azért pl a sorozatokban ha 2 meleg karakternél több van, azt már nem szereti. Én bizakodó vagyok, mert nagyon szeret és látszik hogy képes változni, szerintem ha nem is azonnal, de idővel kibékülne a helyzettel.
Nagymamám is nagyon szeret, közel állunk egymáshoz, de ő egyértelműen elítéli a melegeket. Ha meglátja hogy a tvben erről van szó, mindig elkezd pampogni hogy undorító férgek stb. Anyukám szokta csitítani. Én párszor elmondtam a véleményem de félek a lelepleződéstől, így általában csöndben maradok. Úgy érzem ő kemény dió lesz.
Illetve ami még érdekes hogy van egy nevelt húgom akit édestestvéremként szeretek. 6 éves. Szerintem anyukámnak kellene majd elmondani neki, hiszen még kicsi, de ha van valami tippetek hogy könnyebbé tegyem számára a megértését a dolgoknak azt szívesen látnám.
Nehéz ilyen témában döntést hozni.
Lehetőségként adott hogy megy minden tovább úgy ahogy eddig és mindenki nagyobbrészt boldog.
Vagy elmondod a lelked tiszta lessz jobban tudsz azonosulni a helyzettel de lehet hogy egy életre elítelnek majd a szüleid.
Ha nem érzed a családod kellőképp megértőnek és nem leszbikusként csak bi ként tekintesz magadra én nem mondanám el de a te döntésed,próbálj mérlegelni és hozd meg a megfelelő irányt. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!