Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi emberek! Hogy ment a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi emberek! Hogy ment a coming-outotok?

Figyelt kérdés
18F, bi, jelenleg fiúval vagyok, de closeted
2021. jún. 9. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Sosem kellett mondanom senkinek, nem vallottam színt mert nem kell.
2021. jún. 9. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Bi vagyok de nem voltam még lánnyal igazi kapcsolatban hogy haza is kelljen hoznom úgyhogy nem mondtam el itthon. Talalkozgatni máshol is tudunk ha komolyra fordul akkor elmondanám de addig felesleges szerintem
2021. jún. 9. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy, a biszexualitás az amit nem feltétlenül kell coming-outolnod, mert senkinek semmi köze hozzá hogy mindkét nem vonz szexuálisan.
2021. jún. 9. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
35 éves vagyok, sosem volt barátnőm, mivel meleg vagyok. És soha senkinek nem mondtam el.
2021. jún. 9. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: tulajdonképpen senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kihez vonzódik szexuálisan.
2021. jún. 9. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sem szükséges coming outolni. Elég ha te tudod.

Amikor a barátaimnak mondtam el sokat vártam vele és gondolkodtam rajta de végül semmi probléma nem volt vele.

2021. jún. 9. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
A párod tudjon róla mindenképpen. A többieknek nem szükséges, illetve azt ahogy szeretnéd.
2021. jún. 9. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátaimnak mindig külön-külön egyesével mondtam el, négy szem közt. Mind meglepően jól fogadta, olyanok is akik számtalanszor mondták előtte, hogy "ki kellene nyírni az összes b* zit".

Többen először el sem akarták hinni, azt gondolták, hogy hülyéskedek.

Valamennyien mellettem állnak ebben a témában (is), többük kifejezetten kíváncsi volt egy-két dologra ezzel kapcsolatban.

Utána más haverok és ismerősök (hisz ezek nem egyenlők sem egymással, sem a baráttal) előtt már számos alkalommal került szóba a barátaim társaságában is, ahol aztán vagy én mondtam el, vagy ha megkérdezték vagy szóba került, akkor nem nem tagadtam le.

Szerencsére eddig senkivel nem változott meg negatívan a kapcsolatom e miatt.

Anyám és a barátja is tudja, plussz egy unokatesóm, meg EGY kollegám. Az ő számukra sem változott semmi.

A többi munkatársamnak a munkahelyből adódóan (börtönőr vagyok) nem áll szándékomban elmondani, de velük a munkahelyen kívül nem is tartok kapcsolatot.

Én azt javaslom, hogy akinek elszeretnéd mondani, azt tedd meg négy szem közt. Úgy sokkal elfogadóbbak az emberek mint csoportosan, amikor "viszi őket a csorda szellem". Ha a családban valaki elfogadóbb, míg más kifejezetten utálja a "fajtánkat", akkor előbb beszéld meg az előbbivel, aztán az ő támogatásával és jelenlétében mond el az utóbbinak.

38/bi

2021. jún. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!