Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek az igaz, hogy két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az igaz, hogy két azonos nemű - elvileg hetero emberek- bebaszva, egy jó buli után lefekszenek vagy akár csak pl csókolóznak?

Figyelt kérdés

Csajoknál sztem ez tökre bevett. Fiúknál lehet kevésbé.

Szerintetek? Van ilyen sztorytok?

18/ffi

2021. máj. 18. 18:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Nope.
2021. máj. 18. 18:38
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem igaz. Sem hetero csajoknál, sem hetero fiúknál. 🤷‍♂️

Csak biszex embereknél.

2021. máj. 18. 18:39
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Előfordulhat elvileg hetero embereknél, de ők gyakorlatban búzák vagy biszexek.
2021. máj. 18. 18:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Nyilván ha előfordul akkor már valami féle hajlam van. :)
2021. máj. 18. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem olyan ritka, csak ők nem hetero fiúk
2021. máj. 18. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
balaton soundon volt ilyen,jol be-basz-tunk,aztan a sátorba kivertük egymasnak,,semmi buzulás mondtuk,azt röhögtunk,jo volt
2021. máj. 18. 18:57
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
A hangsúly az ELVILEG-en van. Nem vallják be se másnak se maguknak, hogy van minimum bi hajlamuk.
2021. máj. 18. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Volt velem egyszer hogy házibuliban egy ismerősöm ismerősével (mindketten lányok) kavartunk részegen és akkor jöttem rá, hogy a lányok is érdekelnek szexuálisan.
2021. máj. 18. 19:13
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Velem olyan volt már hogy atomrészegen csókot adtunk egymásnak, meg pl együtt pisiltunk. Nevettünk rajta és ennyi:D
2021. máj. 18. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol gátlásoldó, nem random új vágyakat teremt, szóval szerintem aki ezt megteszi az alapból sem volt heteró, amivel persze nincs baj.

Nem értem amúgy miért ekkora tabu a bi hajlam, hetero párkapcsolatban vagyunk, az egész haveri körrel nyíltan elismertük hogy azért mindenki látott már olyan azonos nemű illetőt akivel bevállalná, jó nem reklámozzuk de nem értem miért szégyen elismerni ha mondjuk nő létedre úgy érzed Scarlett Johansson szexi.

2021. máj. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!