Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az igaz, hogy két azonos nemű - elvileg hetero emberek- bebaszva, egy jó buli után lefekszenek vagy akár csak pl csókolóznak?
Csajoknál sztem ez tökre bevett. Fiúknál lehet kevésbé.
Szerintetek? Van ilyen sztorytok?
18/ffi
Egyszer részegen lesmárolt egy meleg (biszex?) srác és nem tiltakoztam..
Másnap amikor elmesélték nem igazán akartam elhinni h megtörtént, aztán fogat mostam meg undorodtam magamtól, d ekésőbb rájöttem h nem kell h az előítéletek meg a gátlások határozzanak meg minket, attól h hetero vagyok még lehet maga a smárolás érzése jó volt, és nem érdekelt kivel..
Részegen csókolóztam néhány barátnőmmel, amit élveztem, mert tudtak jól csókolni.
Alapvetően nem definiálom magamat biszexuálisnak, mert ennél több nőkkel nem menne, de azt beismertem magamnak, hogy vannak biszexuális hajlamaim. A melegség egy spektrum és mindenki úgy definiálja magát, ahogy akarja, de az biztos hogy egészségtelen, ha valaki tagad és elnyomja magában. Nem azért tartom magam mindezek után heterónak, mert nem tudom eldogadni, hogy élvezem a lányokkal való csókolózást, hanem mert ezen felül a férfiak vonzóak számomra és nekem nem lenne önazonos a biszexuális jelző. A jövőben pedig lehet változni fog az álláspontom, sose lehet tudni, de így jól érzem most magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!